Nieuws

« Vorige - Volgende »

Woonforte op zoek naar nieuwe huurdersorganisatie

20 juni 2018 - 10:11  •  reacties

Woonforte op zoek naar nieuwe huurdersorganisatie

Alphen aan den Rijn - "Intensief overleg en mediation hebben niet geleid tot overeenstemming over voortzetting van de samenwerking en de respectievelijke rollen van de partijen", meldt de huurdersraad. 

Het bestuur zegt alle bewonerscommissies van de vereniging geïnformeerd te hebben en zal de nog lopende zaken afhandelen. Tijdens de algemene ledenvergaderingen van de  vereniging zijn onvoldoende aanmeldingen gekomen voor het vormen van een nieuw bestuur, waarop is besloten Vereniging Huurdersraad Albanianae op te heffen.

Woonforte is ondertussen op zoek naar een nieuwe huurdersorganisatie en wil graag samen met huurders komen tot een organisatie die 'helemaal van deze tijd is'. "Na de zomer willen we in overleg met huurders over de vorm en de structuur van de nieuwe huurdersorganisatie. Uitgangspunten voor de nieuwe huurdersorganisatie zijn: transparant en democratisch. De Woonbond gaat de zoektocht naar de nieuwe vorm van de huurdersorganisatie begeleiden", meldt Woonforte. 

Binnenkort roept Woonforte huurders op om mee te denken over de nieuwe huurdersorganisatie. Huurders die zich hiervoor alvast willen aanmelden kunnen mailen naar communicatie@woonforte.nl.

Fotograaf: Alphens.nl