Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphens.nl viert 7-jarig bestaan in nieuw kantoorpand

26 juni 2018 - 10:55  •  reacties

Alphens.nl viert 7-jarig bestaan in nieuw kantoorpand

Alphen aan den Rijn - "We zijn ons plekje bij ons moederbedrijf SERA ontgroeid en dus was het een logische stap om na zeven jaar een nieuw onderkomen te zoeken en op eigen benen te gaan staan", aldus Jurre van Eyndhoven, commercieel directeur Alphens.nl. "Dit onderkomen hebben wij nu gevonden aan de Paradijslaan 28."

SERA is verantwoordelijk voor de techniek waarop Alphens.nl draait en zal ook nu Alphens.nl technisch blijven ondersteunen. "Mede dankzij SERA is Alphens.nl de afgelopen jaren groot geworden én bestaan we inmiddels al zeven jaar", aldus Van Eyndhoven. "De samenwerking blijft dan ook, we hadden simpelweg meer ruimte nodig vanwege onze werkzaamheden die zich uitbreiden. En daarvoor hebben we ook het team moeten uitbreiden! Een hele prestatie dat Alphens.nl na zeven jaar 'still going strong' is."

Afgelopen vrijdag 22 juni vierde Alphens.nl het zevenjarig bestaan. Dit werd twee dagen eerder met de Alphenaren gevierd met het uitdelen van gratis blauwe suikerspinnen in het Alphense centrum. Aanstaande vrijdag vindt een borrel plaats voor klanten, vaste lezers en genodigden.

Fotograaf: Alphens.nl