Nieuws

« Vorige - Volgende »

Woning te koop aan de Kooikerstraat 72 in Alphen

3 juli 2018 - 14:49  •  WoonDroom  •  reacties

Woning te koop aan de Kooikerstraat 72 in Alphen

Alphen aan den Rijn - Deze geschakelde woning is zeer ruim van opzet en biedt veel leefruimte. De woning ligt in de wijk Kerk & Zanen. Deze wijk is aantrekkelijk vanwege de vele voorzieningen, zoals een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, een wijkpark en diverse faciliteiten voor kinderen, zoals scholen, kinderopvang en speelgelegenheden. Tevens bevinden het NS-station, het centrum en de uitvalswegen naar diverse steden zich op korte afstand. 

Het merendeel van deze woningen is gebouwd als 2 onder 1 kap maar deze woning is vrijstaand op de berging na. Tijdens de bouw in 2006 werd er met recht gesproken over riante villa's met een woonoppervlakte van 172m2 en 4 slaapkamers. 

Begane grond
Op eigen terrein beschikt de woning over een parkeerplaats voor de woning. De inpandige berging is royaal van afmeting en is van buiten d.m.v. een loopdeur bereikbaar. Achter de voordeur bevindt zich de hal met uitgebreide meterkast (13 groepen), de brede trap naar de verdieping en het toilet met fonteintje. Vanuit de hal komt u in de royale woon-/eetkeuken.

Via de grote woonkamer met (2 x 2 maal) openslaande deuren komt u in de achtertuin. Midden in de woonkamer is in 2013 een gashaard (Faber Relaxed) voor warmte en sfeer aangebracht. Door de vrije ligging en de vele ramen rondom is het een lekker licht huis. De begane grond is voorzien van een houten vloer.  De woning is bij de bouw aan de achterzijde over de gehele gevel 2 meter uitgebouwd. De keuken is voorzien van een 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven/ magnetron, vaatwasser en heel veel bergruimte. 

Eerste verdieping
Ruime overloop met brede trapopgang naar de tweede verdieping. Aan de voorzijde bevinden zich een royale slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Aan de achterzijde bevinden zich nog twee slaapkamers. Deze gehele verdieping is voorzien van een tapijtvloer. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, een ligbad, douchecabine, wastafel en radiator. 

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot het dakterras. Het zonneterras is gelegen aan de achterzijde (NO). Deze woning heeft als enige een 'prive' terras. De royale slaapkamer aan de voorzijde op deze verdieping is eveneens woningbreed en eventueel te splitsen in 2 slaapkamers. Verder is een fraaie infrarood sauna aanwezig. 

Hier bevindt zich tot slot ook de berging cv-combiketel (Agro Ferroli 2006) en is de opstelplaats voor de wasmachine en droger. 

Oplevering in overleg, kan snel.

WoonDroom Alphen
Hooftstraat 33 
2406 GD Alphen aan den Rijn 

Telefoon: 0172 - 76 4444
E-mail: info@woondroomalphen.nl

 

 

 

Fotograaf: PR WoonDroom
Woondroom Alphen.'
Woondroom Alphen

Een huis kopen of verkopen doe je anno nu!