Nieuws

« Vorige - Volgende »

Volgende week opent Hoogvliet Hazerswoude-Rijndijk

7 juli 2018 - 08:15  •  Hoogvliet Supermarkt  •  reacties

Volgende week opent Hoogvliet Hazerswoude-Rijndijk

Alphen aan den Rijn - Vanwege de verhuizing is de bestaande vestiging aan de Rijndijk op maandag 9, dinsdag 10 en woensdag 11 juli gesloten.

In de nieuwe Hoogvliet supermarkt van ongeveer 1.100 m2 vindt de klant nu alles onder één dak. Het assortiment wordt flink uitgebreid en vooral voor verse producten is in de nieuwe winkel aanzienlijk meer ruimte: vers brood en gebak, verse groenten en fruit, kaas, vleeswaren, vlees, zuivel en diepvries en een ruim assortiment aan kruidenierswaren. Met verse traiteurmaaltijden, verse pizza’s, gekoelde dranken en gegrilde kip, snacks en spareribs speelt Hoogvliet in op de behoefte aan gemak en snelle maaltijden. Hoogvliet zorgt ervoor dat klanten prettig en overzichtelijk kunnen winkelen, voor de allerlaagste prijs in de regio. 

Gemak
Nieuw in de Hazerswoudse Hoogvliet is de zelfscanservice. Met handscanners scant de klant zelf haar boodschappen en pakt die direct in haar tas of krat in. Bij de kassa hoeft alleen de handscanner overhandigd te worden aan de kassamedewerker om de boodschappen af te rekenen.

Na de verhuizing is de Hoogvliet supermarkt iedere zondag geopend, van 12.00 tot 18.00 uur. Op zaterdagavond blijft de winkel langer open, van 8.00 tot 20.00 uur.

Zonnepanelen
Het dak van de supermarkt is voorzien van 576 zonnepanelen. Met deze panelen wordt jaarlijks 130.000 kWh aan stroom opgewekt. De zonnepanelen zijn een belangrijke pijler in de MVO-strategie van Hoogvliet en onderdeel van een uitrol van 6.000 panelen waar Hoogvliet in 2017 mee gestart is. 

Openingsacties
Tijdens de opening profiteren klanten van diverse spectaculaire openingsacties en speciale aanbiedingen. Op de openingsdag ontvangt men bij besteding vanaf € 15,00 een gratis chocoladecake. Er zijn iedere dag gezellige proeverijen en activiteiten in en rond de winkel.

Fotograaf: PR Hoogvliet
Hoogvliet Supermarkten.'
Hoogvliet Supermarkten

Al vijf filialen in Alphen aan den Rijn!