Nieuws

« Vorige - Volgende »

KIEK is up-to-date op vind.allesinalphen.nl, jouw bedrijf ook?

12 juli 2018 - 15:49  •  reacties

KIEK is up-to-date op vind.allesinalphen.nl, jouw bedrijf ook?

Alphen aan den Rijn - Daan bezocht laatst uit nieuwsgierigheid zijn pagina op vind.allesinalphen.nl en kwam tot de conclusie dat zijn gegevens niet klopten. “Natuurlijk moeten mijn gegevens kloppen, zodat iedereen weet wat KIEK te bieden heeft en waar ze ons kunnen vinden,” vertelt Daan. “Ik heb dan ook direct actie ondernomen om de gegevens te wijzigen.”

KIEK zit gevestigd in de Julianastraat. Daan vindt het de beste locatie van Alphen voor zijn winkel, “zo tegenover de kerk en naast de kroeg.” Door de combinatie van de online aanwezigheid, mond-tot-mondreclame en de grote verscheidenheid aan producten spreekt deze winkel veel mensen aan, ook buiten Alphen aan den Rijn.

Van zwangere vrouw tot kinderen en tieners
Bij KIEK is een ruim assortiment beschikbaar: van zwanger zijn tot heel veel producten voor baby’s en het gaat door tot kinderen van 16 jaar oud. Het is de enige kinderlifestylewinkel die ook positiekleding verkoopt in Alphen aan den Rijn.

Behalve kleding kun je ook terecht voor originele cadeaus – kraamcadeautjes zijn dan ook erg populair. Denk aan boeken voor papa’s en mama’s, sieraden voor mama en kind en een extra lange washand, zodat je samen met je kindje kunt douchen zijn favorieten in de winkel.

Zomeractie
Omdat het zomer is, is er sale op de zomerkleding: 30 tot 40% korting op bijvoorbeeld zwemkleding en zomerjassen. Daarnaast zijn er geregeld andere acties, zoals de vaste actie 5 euro korting bij de aankoop van twee jeans.

Check de gegevens op vind.allesinalphen
Wat moet je als ondernemer doen als de gegevens niet kloppen? Neem contact op via info@allesinalphen.nl en wij gaan het regelen. Zoek hier jouw bedrijfsnaam en controleer meteen of alle gegevens kloppen.

Fotograaf: Josh Walet
Kiek kinderlifestyle.'
Kiek kinderlifestyle

Dé leukste kinderwinkel van Alphen en omgeving!