Nieuws

« Vorige - Volgende »

Hypoallergene, kwalitatieve voeding voor je huisdier

31 juli 2018 - 12:31  •  reacties

Hypoallergene, kwalitatieve voeding voor je huisdier

Alphen aan den Rijn - Eigenaar Albert: "Wij kiezen bewust voor één merk voeding, in verschillende smaken, zodat je kunt afwisselen. Hoewel het ook voorkomt dat bijvoorbeeld een kat telkens de tonijn-versie eet. Helemaal niet erg als jouw dier een voorkeur heeft voor een bepaalde smaak, jij hebt immers zelf ook een lievelingsgerecht."

Voedingsstoffen en voordelen
De voeding van Natural Trainer bestaat voornamelijk uit eiwitten, vlees of vis, rijst, lijnzaad, spirulina, vitaminen en mineralen en is glutenvrij. De voeding is ook goed voor het gebit van de dieren. Het is speciaal ontwikkeld voor dieren en komt voor zowel honden en katten in drie soorten:

  • Natural Trainer: beter bekend als de ‘hoog vleesgehalte-lijn, geschikt voor de meeste dieren;
  • Fitness3 Trainer: hypoallergene variant, geschikt voor dieren die allergiegevoelig zijn;
  • Personal Trainer: ontwikkeld voor dieren die last hebben van hun nieren en urinewegen of met obesitas. Hier zit ook een vegetarische versie bij.

Elke variant -behalve de vegetarische- bevat een andere soort vlees of vis, zoals pork, duck, horse, lamb, rabbit, salmon, tuna en trout.

Proeverij voor je huisdier
Voor ieder dier is het even wennen om over te stappen op een andere voeding. Maak alvast kennis met deze voeding en kom met jouw huisdier langs om te proeven bij de Brokkensuper! "Je kunt als de winkel open is met je hond of kat langskomen om ze vier smaken te laten proeven", aldus Albert. In de winkel kun je dan ook uitgebreid alle soorten voeding bekijken en je laten informeren over wat het beste bij je dier past.

Fotograaf: Pixabay
Brokkensuper.'
Brokkensuper

Voor hond, kat en konijn!