Nieuws

« Vorige - Volgende »

Verkoop je huis succesvol met de NVM Open Huizendag 6 oktober a.s.

24 augustus 2018 - 17:02  •  Drieman Garantiemakelaars  •  reacties

Verkoop je huis succesvol met de NVM Open Huizendag 6 oktober a.s.

Alphen aan den Rijn - Het te koop zetten van jouw huis kan vele redenen hebben: word je huis te klein of juist te groot? Zijn er net kinderen bijgekomen of onlangs vertrokken? Of wil je een tuin in plaats van dat Franse balkon? Voor Alphen aan den Rijn is het nu een goed moment om je huis te verkopen! 

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij.

NVM Open Huizendag

Je huis open stellen tijdens een open huis is laagdrempelig en absoluut een goede manier om kijkers te trekken. Neem vrijblijvend contact op met Drieman Garantiemakelaars voor een gratis waardebepaling en informeer naar het Open Huis Startpakket.

 Benieuwd naar ons woningaanbod? Neem dan een kijkje op www.driemanalphenaandenrijn.nl

Fotograaf: PR Drieman Makelaars
Drieman Garantiemakelaars.'
Drieman Garantiemakelaars

Hulp bij het verkopen en kopen van een huis.