Nieuws

« Vorige - Volgende »

Sfeervol wonen aan het vaarwater van de Oude Rijn

1 september 2018 - 11:19  •  reacties

Sfeervol wonen aan het vaarwater van de Oude Rijn

Alphen aan den Rijn - Woonomgeving Wonen aan de Steekterweg betekent wonen aan de Oude Rijn op korte afstand van het centrum van Alphen aan den Rijn. U woont aan direct vaarwater. Binnen 12 minuten fietsen bereikt u het centrum van Alphen aan de Rijn, waar u onder andere diverse winkels, openbaar vervoer, een bioscoop, een theater en restaurants kunt vinden. Ook woont u nabij het Park Zegersloot. De N11 is met de auto binnen een minuut te bereiken, waardoor u snel op de snelwegen richting de grote steden in de Randstad zit. 

Op de begane grond treft u onder andere de lichte woonkamer, de zeer complete moderne keuken in de aanbouw (5 meter), de badkamer en het toilet aan. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een opbergkast gesitueerd. Een van de slaapkamers heeft prachtig vrij uitzicht over het water. Middels een vaste trap wordt de tweede verdieping bereikt, waar na de plaatsing van een dakopbouw en dakkapel een extra veel leefruimte is gecreëerd. In de diepe achtertuin is een gezellig terras en aanlegsteiger gebouwd welke grenst aan het vaarwater.

Bijzonderheden
- Wonen direct aan direct vaarwater.
- De aanlegsteiger van 7 meter mag met 3 meter worden uitgebouwd.
- De voorgevel is volledig geïsoleerd. 
- De c.v.-ketel wordt geleased.
- Schilderwerk buiten 2014.
- Oplevering kan snel.

Tuin
De noord-oostelijk gelegen achtertuin grenst direct aan vaarwater en heeft een vergunde aanlegsteiger. De tuin is circa 15 meter diep en aangelegd met terras van sierbestrating en vlonder met boven het water. Gezien de breedte van het water geniet u van optimale privacy. Aan de overzijde van het water kijkt u ver uit over het uitgestrekte polderlandschap. 

Voor de volledige indeling, bekijk het bericht op Woondroom.

WoonDroom Alphen
Hooftstraat 33 
2406 GD Alphen aan den Rijn 

Telefoon: 0172 - 76 4444
E-mail: info@woondroomalphen.nl

 

Fotograaf: PR WoonDroom