Nieuws

« Vorige - Volgende »

Reinig je lichaam met het Body Detox Voetenbad

28 augustus 2018 - 15:56  •  reacties

Reinig je lichaam met het Body Detox Voetenbad

Alphen aan den Rijn - Het menselijk lichaam is in staat zichzelf voortdurend te zuiveren zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Zonder dat je het merkt, worden afvalstoffen en giftige stoffen afgevoerd. Tegenwoordig word je echter dagelijks blootgesteld aan grote hoeveelheden schadelijke stoffen, onder andere in voeding, cosmetica, water en lucht. Hierdoor loop je de kans het lichaam de hoeveelheid giftige stoffen niet meer aan kan, waardoor die stoffen een disbalans en schade veroorzaken. Chronische vermoeidheid, hoofdpijnklachten en huidaandoeningen kunnen een signaal zijn dat het lichaam de hoeveelheid giftige stoffen niet voldoende meer kan afvoeren. Het Body Detox Voetenbad kan helpen om deze klachten op een veilige en natuurlijke manier te reduceren. Het zorgt er ook voor dat het lichaam zijn zelfreinigend vermogen weer terugkrijgt.

Systeem reinigen
Het Body Detox Voetenbad is gevuld met lekker warm water. Door middel van elektrolyse krijgt het lichaam een signaal om schadelijke afvalstoffen af te voeren. “Op het moment dat mensen in het voetenbad gaan zitten, merken ze er niet heel veel van. Mogelijk voelen ze een lichte prikkeling”, geeft Diana aan. “Het voetenbad gaat je hele systeem reinigen. Schadelijke stoffen worden via de poriën van je voeten naar buiten geleid. Dit komt allemaal n het voetenbad terecht. Na een half uur is het water in het bad bruin geworden.”

Een behandeling met het Body Detox Voetenbad duurt doorgaans 30 minuten. De nawerking kan 24 tot 48 uur duren. Aan alle kanten werkt het detoxen door. “De uitscheiding gaat dan bijvoorbeeld via je darmen, via je huid door zweten, via je longen door uitademen en via de nieren met plassen.”

Minder verzuring
De meeste klanten die bij Praktijk Limoniet voor het Body Detox Voetenbad komen, hebben fybromyalgie. “Bij fybromyalgie heb je veel pijn in de spieren. Dit komt door de verzuring. Het voetenbad brengt het hele systeem weer op de rit en zorgt ervoor dat de spieren minder gaan verzuren.”

Een aantal mensen komt voor een hoge bloeddruk naar Praktijk Limoniet. “Hoge bloeddruk wordt onder andere ook veroorzaakt door verzuring. De resultaten zijn eigenlijk best wel goed.” Voor bepaalde vormen van hooikoorts werkt het Body Detox Voetenbad ook goed. De echtgenoot van Diana heeft al jaren last van hooikoorts. In februari krijgt hij aanvallen van diarree. Onderzoek wees uit dat dit een gevolg is van hooikoorts. “Sinds hij vorig jaar met het voetenbad is gestart, heeft hij er geen last meer van.”

Zelf heeft Diana ook baat bij het Body Detox Voetenbad. De 35-jarige Alphense heeft last van fibromyalgie en ook haar rug speelt vaak op. Een van de therapieën die voor haar werkt, is het voetenbad. “Ik gebruik het voetenbad met enige regelmaat.”

Uitzonderingen
Detoxen, op wat voor manier dan ook, is niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Er zijn nog een paar andere groepen mensen die niet van het Body Detox Voetenbad gebruik mogen maken. “Die mensen kan ik wel helpen met detoxen, maar dan via detox thee, bepaalde supplementen en essentiële oliën.” De uitzonderingen worden op de website van Praktijk Limoniet aangegeven, maar bij twijfel kun je Diana uiteraard ook raadplegen.

Online agenda
Sinds kort is het ook mogelijk om via de website van Praktijk Limoniet een afspraak te maken. Diana heeft ervaren dat dit de drempel weer iets lager maakt dan wanneer mensen moeten bellen. “Sommige mensen denken dat ze hun hele verhaal aan de telefoon moeten vertellen. Dat hoeft dus niet, want dit kan via een intakegesprek.” Wie voor de eerste keer naar Praktijk Limoniet komt, dient bij de opties voor de online agenda te kiezen voor een intake van twee uur.

Over Praktijk Limoniet
Praktijk Limoniet staat voor alternatieve zorg voor een betaalbare prijs. Mensen met allerlei chronische klachten kunnen hier terecht. In haar praktijk combineert Diana Kuiper verschillende behandelingen om het leven van mensen met chronische pijn- en/of vermoeidheidsklachten dragelijker en energieker te maken. Meer informatie is te vinden via www.praktijklimoniet.nl.

Fotograaf: Josh Walet