Nieuws

« Vorige - Volgende »

BOOST organiseert bijeenkomsten over samenspel

22 september 2018 - 11:06  •  BOOST  •  reacties

BOOST organiseert bijeenkomsten over samenspel

Alphen aan den Rijn - Ouders en professionals kunnen in deze week over diverse onderwerpen met elkaar in gesprek. Ook kunnen ouders en kinderen meedoen aan ouder-kindworkshops. 

BOOST organiseert twee samenkomsten over samenspel op 3 en 5 oktober. Tijdens deze samenkomsten kunnen kinderen (met hun ouders) deelnemen aan een workshop veilig stoeien, beweegkriebels of creatief bezig gaan. Tegelijkertijd krijgen ouders informatie over het Jeugddeelname fonds en de speelotheek. Go voor Jeugd en het CJG geven ouders advies en ondersteuning op het gebied van opvoeding en ontwikkeling. Verder is Kinderoefentherapeut, Suzanne Thijssen, aanwezig. Zij vertelt over de juiste lichaamshoudingen wanneer kinderen spelletjes spelen op de telefoon of tablet.

Bijeenkomsten
De samenkomsten vinden plaats in de wijk Ridderveld op 3 oktober van 15.00 tot 17.00 uur bij twee locaties van Junis; Kindercentrum de Lapjeskat, Mandenvlechter 14 en op 5 oktober van 09.00 tot 11.00 uur bij Kindercentrum Jip en Janneke, Geerestein 200.

Natuurlijk staat er voor alle ouders koffie klaar. En ontvangen alle gezinnen na afloop een goodiebag vol handige gadgets.

Fotograaf: Pexels
BOOST.'
BOOST

Bouwen aan opgroeien, ontwikkeling, sport en talent.