Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuw: speciale voeding tegen blaasgruis bij katten

2 oktober 2018 - 09:07  •  reacties

Nieuw: speciale voeding tegen blaasgruis bij katten

Alphen aan den Rijn - Bij blaasgruis raakt de blaas verstopt door kristalvorming, waardoor de kat zichzelf in feite vergiftigt. Het beestje kan niet plassen, er komt alleen wat gedruppel uit. Het is een serieuze aandoening en zonder aanpassing komt de kat snel te overlijden.

De oorzaak van blaasgruis ligt onder andere bij slechte voeding, waar bijvoorbeeld afval en extreme waarden van magnesium en fosfor in zitten. Verder is een andere, niet-wetenschappelijk bewezen verklaring dat de dieren te vroeg gecastreerd of gesteriliseerd zijn. Sommige twee- of driejarige katten hebben hier al last van. Blaasgruis heeft je kat voor altijd, de verandering van voeding is dus permanent.

De Urinary-lijn valt onder een vetinary diet en is exclusief te koop bij de Brokkensuper voor een extreem voordelige prijs. Verder is het een complete, gezonde voeding waar je kat zeker van gaat smullen en het zorgt ervoor dat het dier weer kan plassen.

"Als Brokkensuper sta ik volledig achter dit product en ben ik blij dat de Urinary-voeding tot mijn assortiment behoort. Bijna iedere week heb ik wel een geval dat iemand speciale urinary-voeding nodig had, dus ik ben altijd op zoek geweest naar producten die hieronder vallen. Nu heb ik het eindelijk gevonden, van het merk Advance al jaren in ons omringende landen voorgeschreven door dierenartsen", aldus eigenaar Albert Captein.

Fotograaf: PR Brokkensuper
Brokkensuper.'
Brokkensuper

Voor hond, kat en konijn!