Nieuws

« Vorige - Volgende »

Succesvol Open Huis bij Drieman Garantiemakelaars

13 oktober 2018 - 10:40  •  reacties

Succesvol Open Huis bij Drieman Garantiemakelaars

Alphen aan den Rijn - In tegenstelling tot de negatieve uitingen in de kranten dat het Open Huis in deze markt zinloos is, hebben wij als Drieman Garantiemakelaars dat tijdens het Open Huis anders ervaren. De Open Huizen Dag bracht in Alphen aan den Rijn en landelijk weer veel kijkers en potentiële kopers in beweging. Veel (nieuwe) verkopers hebben geprofiteerd van de promotie én opkomst op de Open Huizen Dag door hun huis voor 6 oktober in de verkoop te zetten.

Elke woning kreeg gemiddeld 8 kijkers. Er waren minder woningen die meededen, maar daarentegen niet minder kijkers. Voor onze verkopers was het een positief Open Huis, omdat ze over aandacht voor hun huis niet te klagen hadden. Kopers behouden toch een bredere blik en gaan ook kijken bij huizen die in eerste instantie niet aan (al) hun woonwensen voldoen. Daarbij komt dat je niet slechts één, maar meerdere huizen kunt bezichtigen. Zolang ze maar meedoen aan deze dag. Zo kun je, op een laagdrempelige manier, verschillende woningen bekijken en met elkaar vergelijken. Misschien ontdek je zo dat je bepaalde dingen heel belangrijk vindt in een woning en andere juist niet, terwijl je dat van tevoren nooit had gedacht.

Drieman Garantiemakelaars kan concluderen dat deze herfsteditie (met prachtig zomerweer) voor onze verkopers weer een succesvolle dag is geweest. Het is niet raar dat er nog steeds belangstelling is voor de Open Huizen Dag. 'Het aanbod is beperkt, dus goede en tijdige oriëntatie is belangrijk. Daar is de Open Huizen Dag een goed middel voor.'

Het volgende Open Huis dat gehouden wordt bij Drieman vindt plaats op zaterdag 8 december. 

Fotograaf: PR Drieman Garantiemakelaars
Drieman Garantiemakelaars.'
Drieman Garantiemakelaars

Hulp bij het verkopen en kopen van een huis.