Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ontdek de smaakvoorkeur van jouw kat met een proeverij

29 oktober 2018 - 11:28  •  reacties

Ontdek de smaakvoorkeur van jouw kat met een proeverij

Alphen aan den Rijn - Sinds Albert van Brokkensuper is gestart met het proeverijtje is het een groot succes. "Bij nieuwe klanten geef ik graag extra informatie over mijn producten. Als mensen nog niet kunnen kiezen voor kip, tonijn, rund of zalm, raad ik altijd een proeverijtje aan. Dan komen ze daarna terug voor bijvoorbeeld een zak Natural Trainer zalm, omdat ze precies weten dat hun kat dit het lekkerst vindt."

Aangezien het niet zo makkelijk is om je kat mee te nemen naar de winkel kun je het proeverijtje ophalen bij Brokkensuper en thuis uitproberen. Een proeverijtje kost normaal gesproken 15 euro en je ontvangt vier smaken, per smaak 300 gram. Omdat het eerder deze maand Dierendag was, viert Albert dit door de eerstvolgende 20 proeverijtjes voor 5 euro aan te bieden. Proeven maar!

Klanten van de Brokkensuper zijn enthousiast over de voeding en de service. "Voeding halen is heel gemakkelijk en is zo gebeurd, er is altijd ruimte om voor de deur te parkeren." Als je geluk hebt, sjouwt Albert de voeding zelfs voor je naar de kofferbak.

Fotograaf: Pixabay
Brokkensuper.'
Brokkensuper

Voor hond, kat en konijn!