Nieuws

« Vorige - Volgende »

TOF bestaat alweer 5 jaar en daarom is het feest!

6 november 2018 - 10:47  •  reacties

TOF bestaat alweer 5 jaar en daarom is het feest!

Alphen aan den Rijn - Bij GAAF houdt Mirella zich onder andere bezig met de operationele zaken en de inkoop. Ze brengt zoveel mogelijk tijd door in één van haar twee winkels. Want klanten adviseren, dat is wat ze het liefste doet.

Nieuw, hip en inspirerend
TOF is al door veel mensen ontdekt, maar er komen nog dagelijks nieuwe klanten bij. "Dit komt mede doordat het assortiment zich blijft vernieuwen", zegt Mirella. "Naast bestaande merken als Studio Anneloes, Esqualo, Geisha, Ilse-Jacobsen, Bianco en het onlangs toegevoegde Deense merk Minus, blijven we altijd op zoek naar nieuwe, hippe en inspirerende merken. Vanaf het nieuwe seizoen starten we met een nieuw Spaans merk dat nog niet in Alphen verkrijgbaar is: Yerse."

HÉÉÉÉL VÉÉÉÉL KORTING!
Van 11 tot en met 13 november gaan de deuren bij TOF even op slot. "We halen de winkel helemaal leeg en de winkel krijgt vervolgens een complete make over.  Tot en met zaterdag 10 november geven we daarom HÉÉÉÉL VÉÉÉÉL KORTING." Kom snel kijken en profiteer van de aanbiedingen.

Complete makeover
TOF heeft leuke acties bedacht: Zo krijg je bij elke jas een sjaal naar keuze cadeau, bij besteding vanaf 50 euro een cadeautje en zijn er mooie prijzen te winnen in de winkel. Maar ook op Facebook viert TOF feest met leuke WIN acties, dus houdt de pagina van TOF goed in de gaten.

Woensdag 14 november is de vernieuwde winkel weer open voor alle klanten. Kom gezellig langs om de make over te zien en het 5-jarig bestaan te vieren.

Kijk voor meer informatie op: facebook.com/TOF.touch.of.fashion

TOF Touch Of Fashion
Raadhuisstraat 416, Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-533 546

Fotograaf: Josh Walet
Tags: tof, jubileum
TOF Touch of Fashion.'
TOF Touch of Fashion

Trendy modezaak in de Raadhuisstraat.