Nieuws

« Vorige - Volgende »

Monique Smit heropent vernieuwde Hoogvliet in Atlas

6 november 2018 - 09:00  •  reacties

Monique Smit heropent vernieuwde Hoogvliet in Atlas

Alphen aan den Rijn - De supermarkt heeft door het toevoegen van het voormalige pand van de Etos-drogisterij een flink aantal extra vierkante meters gekregen. Verder zijn enkele afdelingen verplaatst, waardoor het boodschappen doen efficiënter wordt en de klant sneller haar weg kan vinden in de ruime winkel. 

De Hoogvliet supermarkt is uitgevoerd in de nieuwe 'Helemaal Hoogvliet' huisstijl van Hoogvliet, die zich kenmerkt door licht, ruimte, houten achterwanden en een lattenplafond boven de ambachtelijke broodafdeling. Op het pand prijkt het nieuwe Hoogvliet-logo, dat ook te zien is op de supermarkten in Woudenberg, Veenendaal en Hazerswoude-Rijndijk.

"Ook al is er op het oog flink wat veranderd, de klant winkelt nog steeds in haar vertrouwde Hoogvliet supermarkt, waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hand in hand gaan met de laagste prijzen in de buurt", stelt Hoogvliet.  

Openingsactiviteiten
De heropening van het nieuwe paradepaardje van Hoogvliet wordt gevierd met activiteiten en openingsaanbiedingen. Op de openingsdag worden de eerste 500 klanten bij besteding van 15 euro getrakteerd op een chocoladecake. Ook staat er die dag een kraam waar pannenkoeken worden geprint met het nieuwe Hoogvliet logo. Klanten en passanten kunnen daar een gratis pannenkoek krijgen.

Na het verrichten van de openingshandeling om 08.00 uur deelt Monique Smit tot 09.30 uur handtekeningen uit aan fans en is er gelegenheid om met haar op de foto te gaan.

Fotograaf: PR Hoogvliet
Hoogvliet Atlas.'
Hoogvliet Atlas

Hoogvliet bewezen de goedkoopste.