Nieuws

« Vorige - Volgende »

Volkswagen Polo Black Edition actie bij MAAS Autogroep

11 november 2018 - 12:39  •  reacties

Volkswagen Polo Black Edition actie bij MAAS Autogroep

Alphen aan den Rijn - Voor liefhebbers van innovatie, luxe details én een zeer sportieve styling heeft Maas Autogroep nu de Volkswagen Polo Black Edition. Een zwarte Polo met licht getint glas maakt jouw Polo net wat unieker dan andere Polo's. Maar dat niet alleen, ook hebben wij nog de extra keuze uit All Weather banden of een Polo met leder interieur om nog ietsjes specialer te zijn.

Tijd om actie te ondernemen!
Deze unieke Polo ‘Black Edition’ kunnen wij extra scherp aanbieden omdat wij ze nog voor de WLTP BPM verhogingen hebben ingekocht! Lang wachten op uw nieuwe auto is dan ook niet nodig, wij hebben ze fysiek op voorraad! Niet alleen de prijs maakt deze Polo bijzonder ook de opties op deze Polo laten niks te wensen over, lees even mee..

- Touchscreen Navigatiesysteem incl. app-connect 
- Volledig digitaal instrumentenpaneel (active info display)
- Adaptieve cruise control
- 16” Las Minas velgen
- Parkeersensoren voor en achter
- Mijn Volkswagen App

Optioneel kunnen we deze Volkswagen Polo voorzien van All wheater banden zodat u veilig rijdt in alle weersomstandigheden en wat denkt u van een volledig echt lederen interieur voor slechts €995,-? 

Private Lease jouw Black Editon
Uiteraard hebben we ook een speciale ‘Black Edition’ private lease prijs voor u!  Het enige waar je zorg bij hebt is zelf tanken. Want je verzekering, wegenbelasting en onderhoud zit allemaal inbegrepen in jouw leaseprijs. Je kunt deze Polo namelijk al leasen vanaf € 385,- per maand op basis van 10.000 kilometer per jaar en 48 maanden. 

Wil je graag leder interieur er bij? Dat kan, voor €20,- extra per maand regelen wij dit voor je. En dit zelfde geldt voor je All Weather banden, deze lease je extra voor €15,- p/m.

Heeft deze unieke Polo uw interesse gewekt? Zorg dat u niet te laat bent en neem contact met ons op om vrijblijvend een offerte of proefrit aan te vragen! 

Fotograaf: PR Maas Autogroep
Tags: maas
Maas Autogroep.'
Maas Autogroep

VW, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.