Nieuws

« Vorige - Volgende »

Echt genieten Bij Hen!

12 november 2018 - 10:16  •  reacties

Echt genieten Bij Hen!

Alphen aan den Rijn - De locatie is voor veel Alphenaren bekend en goed bereikbaar. Want na een wandeling rond de Zegerplas is het een must om Bij Hen even bij te komen. Geniet dan van de verse koffie met een lekker stuk taart. Wil je langskomen voor de heerlijke lunch of schuif je aan tijdens het diner: het kan allemaal.

Ook als je liever van tevoren wilt reserveren, is dat gemakkelijk online te regelen via de site www.bijhen.nl

Schuif je even aan Bij Hen?
Goede service en gastvrijheid moet Bij Hen vanzelfsprekend zijn voor alle gasten. "Daar waar nodig brengen we verbetering aan. Zoals ook aan ons concept. Het lekkere eten, gemaakt van verse producten, blijft bij onze gasten een reden om terug te komen", zegt Vivienne Winkelaar, eigenaresse van Bij Hen.

De gasten Bij Hen zijn, net als het menu, heel divers. Daarom biedt Bij Hen je graag een ruime keuze aan. Bewust, om juist datgene waar je trek in hebt, op tafel te zetten.

De ervaring Bij Hen beleven?
Je voelt je als gast direct welkom bij binnenkomst en de menukaart heeft ontzettend veel te bieden. Kip is zeker een van de specialiteiten, maar daarnaast valt er nog zoveel meer te genieten Bij Hen! Gasten kiezen bovendien voor een bijgerecht wat Bij Hen past. Iedereen wil iets anders en Bij Hen kan dat gewoon. "Het liefst zetten we die bijgerechten midden op tafel, zodat je ze met elkaar kunt delen: het 'shared dining' concept. Daarom is het Bij Hen zo gezellig. Hier komen mensen naar toe om in gezellige sfeer bourgondisch te genieten van ons uitgebreide menu", stelt Winkelaar.

Maar er is meer...
Heb je iets te vieren? Dan is Bij Hen de ideale omgeving om je feest te vieren. Er is een prachtig mooie ruimte boven het restaurant, die gebruikt kan worden voor een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of andere gelegenheid. 

Kom genieten Bij Hen!
Bij Hen is een stoere zaak waar je kwalitatief heel goed kunt eten. Vier keer per jaar verandert Bij Hen van kaart en spelen ze in op de seizoenen. Smakelijke wintergroenten als geroosterde pastinaak en knolselderij staan op dit moment op de menukaart

Actie: gratis bijgerecht naar keuze!
Bij Hen spelen de bijgerechten een hoofdrol! Kies een vlees-, vega- of visgerecht en vul dit aan met een bijgerecht naar keuze. Van 12 tot en met 30 november krijg één bijgerecht per persoon gratis als je bij ons komt dineren. 

Reserveer snel via 0172 820 002 of www.bijhen.nl. Welk bijgerecht kom jij proeven Bij Hen?

Fotograaf: Josh Walet
Tags: bij hen
Bij Hen.'
Bij Hen

Ook ambachtelijk ijs, biologische friet en midgetgolf