Nieuws

« Vorige - Volgende »

Volkswagen T-Roc & T-Roc Sport bij MAAS Autogroep

14 november 2018 - 10:44  •  reacties

Volkswagen T-Roc & T-Roc Sport bij MAAS Autogroep

Alphen aan den Rijn - We hebben ze voor je op voorraad en dat ook nog eens voor de WLTP BPM verhoging. Hierdoor kunnen wij daarom deze T-Roc’s scherp aanbieden. Wacht daarom niet te lang! De Volkswagen T-Roc Style is er al vanaf € 29.290 en met een scherp Private Lease tarief vanaf € 419,- per maand op basis van 10.000 kilometer per jaar en 48 maanden. Wil je graag leder interieur erbij? Dat kan, voor €20,- extra per maand regelen wij dit voor je. En ditzelfde geldt voor je All Weather banden, deze lease je extra voor €15,- p/m.

Daarnaast bieden wij ook nog All wheater banden aan zodat u veilig de weg op kan in alle weersomstandigheden. En wat denkt u van een volledig echt lederen interieur voor slechts € 1195,- op alle voorraad T-Roc's.

Lederen autobekleding biedt u namelijk meer comfort en geeft uw auto meer klasse. Naast de uiterlijke voordelen gaat leder bij het juiste gebruik jarenlang mee. In tegenstelling tot kunststof is leder in staat om vocht te reguleren en de temperatuur van uw lichaam aan te nemen. Daarnaast neemt leder geen stof op, is oppervlakkig vuil gemakkelijk te schoon te maken en worden geuren minder snel opgenomen.  

Bekijk hier de voorraad Volkswagen T-Roc's.

De T-Roc voor sportieve rijders, oftewel de Volkswagen T-Roc Sport
Stoere 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen en sportstoelen voor de bestuurder en bijrijder. De T-Roc Sport is helemaal afgestemd op de sportieve rijder. Daarnaast beschikt hij ook over luxe extra’s zoals Adaptive Cruise Control, automatische airconditioning en het Active Info Display.

Kies nu voor een T-Roc Sport 1.0 TSI* met Sport+ pakket uit voorraad en ontvang dit pakket ter waarde van € 321 gratis en nu ook nog eens met € 750,- inruilpremie!

Het Sport+ pakket bestaat uit onder andere uit:

  • Rode remzadels
  • Rode sfeerverlichting
  • Rode stiksels in bekleding en stuurwiel
  • Getinte achterruit en zijruiten achter
  • Zwarte dakhemel
  • Voetpedalen in aluminium
  • Rijprofielinstelling (Driving Profiles

Daarnaast bieden wij ook nog All wheater banden aan zodat u veilig de weg op kan in alle weersomstandigheden. En wat denkt u van een volledig echt lederen interieur voor slechts € 1195,- op alle voorraad T-Roc's.

* Gelimiteerde oplage, enkel nog uit voorraad leverbaar

Private Lease jouw T-Roc Sport uit voorraad
Uiteraard hebben we ook een Private leaseprijs voor u!  Het enige waar je zorg bij hebt is zelf tanken. Want je verzekering, wegenbelasting en onderhoud zit allemaal inbegrepen in jouw leaseprijs. Je kunt de Volkswagen T-Roc Style namelijk al leasen vanaf € 439,- per maand op basis van 10.000 kilometer per jaar en 48 maanden.

Wil je graag leder interieur erbij? Dat kan, voor €20,- extra per maand regelen wij dit voor je. En ditzelfde geldt voor je All Weather banden, deze lease je extra voor €15,- p/m. 

Maar wat houdt de WLTP BPM verhoging precies in? 

Heeft deze actie uw interesse gewekt? Zorg dat u niet te laat bent en neem contact met ons op om vrijblijvend een offerte of proefrit aan te vragen! 

Fotograaf: PR Maas Autogroep
Maas Autogroep.'
Maas Autogroep

VW, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.