Nieuws

« Vorige - Volgende »

Vijf jaar Subway in de Baronie, dat vier je!

29 november 2018 - 10:25  •  reacties

Vijf jaar Subway in de Baronie, dat vier je!

Alphen aan den Rijn - Nico en zijn vrouw hebben geen spijt gehad om hun Subway in de Baronie in 2013 te openen. Vanaf de eerste dag is Subway populair onder de bezoekers van het winkelcentrum. Nico van Rijn: "Klantvriendelijkheid, snelle service en natuurlijk constante kwaliteit vinden wij heel erg belangrijk. En dat in een schone en nette winkel. Onze gasten kunnen elke dag kiezen uit allerlei soorten brood en verse ingrediënten, waardoor ze een bewuste, en vooral lekkere keuze kunnen maken."

Ook geeft hij aan dat persoonlijk aandacht geven aan zijn gasten het verschil maakt ten opzichte van andere ketens in de quick service branche.

Actiedagen 
Het 5-jarig bestaan in Alphen wordt gevierd met twee actiedagen: vrijdag 30 november en zaterdag 1 december. Op deze twee dagen zijn alle footlongs (broodjes van 30 cm) verkrijgbaar voor slechts vijf euro per footlong (niet geldig voor dubbel vlees, extra kaas, bacon, pepperoni of avocado. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen).

Subway, Baronie 26, Alphen aan den Rijn, tel. 0172-744777. Open: maandag tot en met zaterdag 10.00 uur tot 20.00 uur; zondag 11.30 uur tot 19.00 uur.

Fotograaf: PR Subway
Subway.'
Subway

Stel je eigen broodje samen