Nieuws

« Vorige - Volgende »

Zon op Alphen houdt nog drie informatieavonden

12 december 2018 - 13:04  •  reacties

Zon op Alphen houdt nog drie informatieavonden

Alphen aan den Rijn - dinsdag 18 december in dorpshuis De Juffrouw in Hazerswoude-Dorp; donderdag 27 december in wijkcentrum Kerk en Zanen in Alphen; donderdag 3 januari 2019 in multifunctioneel centrum Het Anker voor de inwoners van Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk.

Zon op Alphen geeft op deze avonden een presentatie over de aanleiding, aanpak en stand van zaken. U krijgt duidelijke informatie over de investeringen en opbrengsten en uiteraard worden al uw vragen beantwoord. U kunt zich voor de informatieavonden aanmelden (niet verplicht) op de website: www.zonopalphen.nl.

De verkoop van certificaten voor de zonneparken GC Zeegersloot en Rijnvicus is in volle gang. Er zijn inmiddels meer dan honderd deelnemers en zo’n zestig procent van de certificaten zijn al verkocht. Overigens krijgen de zonneparken méér panelen en bovendien met een hogere capaciteit, waardoor er dus ook méér certificaten beschikbaar komen. Deze toenames zijn een gevolg van de wijze waarop de installatie van de zonneparken GC Zeegersloot en Rijnvicus wordt gerealiseerd. Bij GC Zeegersloot gaat het aantal certificaten omhoog van 160 naar 220. Dankzij een slimme opstelling en een speciale constructie van de panelen op het dak van Rijnvicus, komen er in dit zonnepark 2.000 certificaten beschikbaar in plaats van de eerder berekende 1.600 certificaten.

 

Fotograaf: PR Energiek Alphen aan den Rijn
Energiek Alphen aan den Rijn.'
Energiek Alphen aan den Rijn

Opgericht in 2013.