Nieuws

« Vorige - Volgende »

DAAN opent vrijdag 1 februari deuren in Julianastraat

16 januari 2019 - 16:18  •  reacties

DAAN opent vrijdag 1 februari deuren in Julianastraat

Alphen aan den Rijn - DAAN is een bar en 'biefstro' en focust zich straks op biefstuk. "We hebben straks een hele menukaart met allerlei biefstukgerechten. Als Alphenaren biefstuk willen eten, gaan ze naar DAAN", stelt Daniëlle. "Uiteraard hebben visliefhebbers en vegetariërs ook wat te kiezen uit het menu."

Daniëlle, voorheen eigenaresse van TROTS en Walter, eigenaar van Bar Amsterdam, zijn momenteel druk met klussen in het pand. "We zijn inmiddels begonnen met de inrichting, die heel stoer wordt. Denk aan golfplaten, sloophout en donkere kleuren", vertelt Daniëlle. Aan de voorzijde van het pand komen statafels en een grote bar om aan te borrelen, daarachter komt het gedeelte met tafels om te eten. "In maart gaan we ook het terras opknappen, maar eerst gaan we een maandje binnen knallen voor we de buitenkant aanpakken."

"DAAN wordt heel anders, je herkent helemaal niks meer terug van het oude restaurant", vindt Daniëlle. "De gasten zullen vertrouwde gezichten bij ons terugzien, maar TROTS is nu wel echt afgesloten. We zijn helemaal klaar voor de nieuwe uitdaging!"

Vrijdag 1 februari is DAAN voor het eerst geopend en is vanaf dan zeven dagen per week open van 's ochtends tot 's avonds laat. Donderdag 31 januari zijn familie, vrienden en andere genodigden 's avonds al welkom. 

Fotograaf: Alphens.nl
Bar Biefstro DAAN.'
Bar Biefstro DAAN