Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bunnik Groep vestigt zich in Alphen aan den Rijn

23 januari 2019 - 11:30  •  AllesinAlphen.nl  •  reacties

Bunnik Groep vestigt zich in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn - Directeur Jelle van der Kleij voelt zich gesteund door de gemeente Alphen. "De omstandigheden hier zijn uitstekend. Alphen gonst van de bedrijvigheid en er heerst een goed ondernemersklimaat." Ook wethouder Gerard van As is tevreden met de komst van Bunnik Groep. "De werkgelegenheid die dit bedrijf gaat bieden, sluit goed aan bij de behoefte op de Alphense arbeidsmarkt."

Bunnik Groep vestigt zich in het voormalige pand van VTL aan de Antonie van Leeuwenhoekweg. In totaal biedt de Alphense vestiging plek aan ruim honderd medewerkers. 

Het nieuwe terrein biedt letterlijk ruimte aan de groeiambities van Bunnik Groep voor de komende jaren. De afgelopen twee jaar groeide de omzet van 28 naar 34 miljoen euro. Het aantal medewerkers steeg in diezelfde periode naar 152 eind 2018. "De verhuizing komt precies op het goede moment. De nieuwe locatie in Alphen is een geweldige stap voorwaarts. De verhuizing geeft een boost aan onze toekomstbestendigheid", aldus Van der Kleij.

De locatie in Alphen meet ongeveer 1,7 hectare. Het biedt plaats aan een kantoorgebouw en een werkplaats. Voorafgaand aan de verhuizing is het pand gerenoveerd en de elektriciteitsvoorziening van de gebouwen verduurzaamd.

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn
Bunnik Groep.'
Bunnik Groep

verrijkt mijn omgeving