Nieuws

« Vorige - Volgende »

De klant is koning bij Maas Autogroep

17 februari 2019 - 12:30  •  reacties

De klant is koning bij Maas Autogroep

Alphen aan den Rijn - Voor deze klus heeft Maas Autogroep dan ook niemand minder dan de mannen van JD-Customs  ingeschakeld. Daarbij hebben we de originele zilveren Audi S7 omgetoverd tot een groen duiveltje. Door middel van een Carwrap geef jij je auto een totaal nieuw gevoel. Maar wat houdt Carwrapping precies in?

Bij Car Wrapping wordt uw auto voorzien van een speciaal ontwikkelde en hoogwaardige folie om uw lak te beschermen en tegelijkertijd uw auto van een compleet nieuw uiterlijk te voorzien.

Wij proberen altijd net een stapje verder te gaan voor de klant. Ook voor middelen of diensten die wij zelf niet kunnen leveren. Deze besteden we dan graag uit aan onze goede relaties die daar in gespecialiseerd zijn. Als er een klant naar ons toekomt met speciale wensen zullen wij er alles aan doen om die waar te maken. Zo ook voor deze klant, een echte autoliefhebber, die al 3 jaar klant bij ons is. 

De wens van de klant was om zijn Audi S7 gewrapd te hebben in de kleur ‘Racing Green’. Voor deze klus hebben wij daarom JD Customs ingeschakeld, zij zijn een van de beste van Nederland als het aankomt op auto’s wrappen. Maar ook voor remklauwen, velgen, interieur aanpassingen en uitlaatsystemen kun je bij deze mannen terecht. Het is dan ook niet voor niks dat onder andere Afrojack en Feyenoordspelers vaste klant zijn bij JD Customs!

Fotograaf: Maas Autogroep
Maas Autogroep.'
Maas Autogroep

VW, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.