Nieuws

« Vorige - Volgende »

Volg een EHBO cursus bij Rode Kruis Alphen

16 februari 2019 - 11:09  •  reacties

Volg een EHBO cursus bij Rode Kruis Alphen

Alphen aan den Rijn - Een ongeluk zit in een klein hoekje. Thuis - een val van de trap, een uitglijder in de badkamer of kokend water op de hand. Maar ook buiten, een ongelukkige stap van het trottoir, een val van de fiets of een botsing. U ziet het gebeuren en wil wel hulp bieden maar weet niet hoe. De cursus EHBO van het Rode Kruis Alphen aan den Rijn is de oplossing voor iedereen die wil leren om op een veilige en efficiënte manier eerste hulp te bieden.

Onder leiding van gecertificeerde cursusleiders van het Rode Kruis leert u bij deze EHBO cursus de toestand van een slachtoffer te beoordelen en de verschillende wonden en letsels te herkennen en daar naar te handelen. Na afronding van de cursus ontvangt de u bij een voldoende beoordeling een erkend EHBO certificaat van het Rode Kruis.

Wanneer en waar?
De cursus van drie zaterdagen start op 9 maart 2019 en wordt gehouden in het Rode Kruis gebouw aan de Dillenburg 2 in Alphen aan den Rijn en duurt van 09.00 uur tot omstreeks 17.00 uur. Natuurlijk wordt er voor koffie, thee en een lunch gezorgd. De kosten van de cursus bedragen € 260,- maar let op – in veel gevallen worden de kosten vergoed door uw zorgverzekeraar, informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Geïnteresseerd? Meld u zich dan nu aan bij het Rode Kruis Alphen aan den Rijn e.o. via acopleidingen@rodekruis-aadr.com

Fotograaf: Pixabay.com
Het Rode Kruis.'
Het Rode Kruis