Nieuws

« Vorige - Volgende »

Brokkensuper doneert hondervoer aan Kluivert Dog Rescue Center

19 februari 2019 - 19:55  •  reacties

Brokkensuper doneert hondervoer aan Kluivert Dog Rescue Center

Alphen aan den Rijn - Door middel van verschillende activiteiten heeft Toppers het Rescue Center kunnen supporten. Er was een loterij met leuke prijzen en verschillende live optredens. Zij gaven gasten de mogelijkheid om hondenbenodigdheden te doneren aan het Kluivert Dog Rescue Center, denk aan riemen, halsbanden, Nexguard, ontwormingen, benches en manden. Er waren verschillende bekende Nederlanders aanwezig om er voor te zorgen dat er aan het einde van de avond een mooi bedrag opgehaald kon worden om de honden op Curacao te redden.

Familie van eigenaar Albert kwam met het idee om hondenvoer van Natural Trainer te doneren aan het Rescue Center. "Dat wilde ik wel graag doen, dus heeft Louiza (rechts op de foto) het hondenvoer overgedragen aan de organisatie. Ik ben blij dat ik iets voor hen kon betekenen"., vertelt Albert.

Het Kluivert Dog Rescue Center is een non-profit organisatie die zich inzet voor de honden op Curaçao. Door middel van educatie en sterilisatie wilt de organisatie het hondenleed op Curaçao reduceren.

Fotograaf: Brokkensuper
Brokkensuper.'
Brokkensuper

Voor hond, kat en konijn!