Nieuws

« Vorige - Volgende »

GAAF. viert verjaardag met fashionshow en leuke acties!

23 februari 2019 - 11:53  •  reacties

GAAF. viert verjaardag met fashionshow en leuke acties!

Alphen aan den Rijn - Tijdens het eerste weekend van maart ontvang je 20% korting op alle jeans items, krijg een goodiebag bij aankoop van 100 euro en zijn er winacties. Ben je benieuwd naar de winacties? Houd de Facebook- en Instagrampagina van GAAF. dan goed in de gaten!

Lancering nieuw concept 'Gappy'
Gappy staat voor GAAF.appy. Via Whatsapp brengt GAAF. jou als eerste op de hoogte van de nieuwste collecties, events, acties en aanbiedingen en geven we je de mogelijkheid om persoonlijk met ons te appen. Als je je tijdens het feestweekend inschrijft maak je ook nog eens kans op een shoptegoed t.w.v. 50 euro. Word jij ons nieuwe gappy? Kom dan gezellig langs.

Fashionshow
Om het jubileum in stijl af te sluiten heeft GAAF. op zondag 3 maart een fashionshow. Om 11:30 uur gaan de deuren van de winkel open en staat er een lekkere mini brunch klaar. Daarna kun je vanaf 12:00 uur genieten van een de fashionshow waarin de nieuwe voorjaars- en zomercollectie langs komt. Na de show kun je de kleding uitgebreid bekijken en passen. Het team adviseert je graag. Na de show op vertoon van je entreeticket ontvang je een goodiebag en 10% korting. Kaarten voor deze fashionshow zijn verkrijgbaar bij GAAF. voor 10 euro per stuk.

Fotograaf: GAAF.
GAAF.'
GAAF