Nieuws

« Vorige - Volgende »

Broodjes Direct viert 10 weken lang 10 jarig bestaan

10 maart 2019 - 10:54  •  reacties

Broodjes Direct viert 10 weken lang 10 jarig bestaan

Alphen aan den Rijn - Tien weken lang iedere woensdag een nieuwe actie!De broodjeszaak is populair in Alphen aan den Rijn en omgeving. “We hebben veel klanten en die willen we graag verrassen met iets leuks!”, vertelt eigenaar Hans van Rijn. De komende tien weken hebben we iedere woensdag een nieuwe actie voor onze klanten. De eerste actie begint aanstaande woensdag, deze maakt Broodjes Direct de komende 10 weken iedere woensdag bekend via de Facebookpagina.

Zomerspektakel
Dit jaar staat Broodjes Direct voor het eerst op het Zomerspektakel om de bezoekers te voorzien van heerlijke broodjes. “Een kans die we niet wilde laten schieten. We vinden het gaaf dat we op het grootste evenement in Alphen bezoekers blij mogen maken met onze broodjes. We serveren o.a. een broodje gerookte zalm, carpaccio en pulled pork maar hebben ook salade en lekker vers fruit.” Broodjes Direct gelooft in hun broodjes, want ‘een lekker broodje is een lekker broodje. Punt.’

Catering
Dat ze bij Broodjes Direct niet stilzitten is wel duidelijk. Naast Broodjes Direct zijn ze ook gestart met het verzorgen van catering. Van partycatering, heerlijke hapjes van simpel tot luxe, diverse buffetten vanaf 20 personen, een geheel verzorgde BBQ of een high tea, alles kan voor jou worden geregeld. “Wij zijn met catering gestart omdat onze klanten graag met één leverancier werkt die alles voor ze kan verzorgen. Dit is een perfecte aanvulling op Broodjes Direct.”, vertelt eigenaar Hans. Ook verzorgt Broodjes Direct met catering de benodigde materialen en personeel als de klant dat fijn vindt om zo van jouw feest of evemenent een succes te maken.

Blijf op de hoogte van alle jubileum acties via de facebookpagina van Broodjes Direct.

Broodjes Direct
A. Van Leeuwenhoekweg 36 A4 (Lions Parc)
2408 AN Alphen aan den Rijn
Broodjesdirect.nl

Fotograaf: Broodjes Direct