Nieuws

« Vorige - Volgende »

Voedselbank Alphen met spoed op zoek naar nieuwe magazijnman

13 maart 2019 - 11:16  •  reacties

Voedselbank Alphen met spoed op zoek naar nieuwe magazijnman

Alphen aan den Rijn - “Al die jaar lang zorgt Jan op maandag en dinsdag dat het magazijn in orde is. Hij sorteert de binnenkomende goederen en voorziet de gesorteerde goederen van een houdbaarheidskaartje op de kratten waarin de goederen worden opgeslagen.”, meldt de Voedselbank op Facebook. “Hij zorgt er voor dat het magazijn is opgeruimd en dat we elke keer weer door de voedselveiligheidscontroles komen.” Naast al het werk wat Jan verricht, is hij ook nog eens een gezellige en aardige kerel.

Een voedselbank kan heel makkelijk zonder voorzitter maar zonder Jan loopt het magazijn van de voedselbank in het honderd. Zo iemand als Jan is onmisbaar en daarom zoekt de voedselbank ‘een nieuwe Jan of eigenlijk een paar nieuwe Jannen’. De nieuwe Jan mag ook Klaas heten of Kees of Jantien, maar hij of zij moet wel redelijk sterk zijn, geen hekel hebben aan lopen, maar ook niet aan complimenten, want onze nieuwe Jan wordt weer heel erg belangrijk.

Vrijwillig
“Met heel veel plezier zouden we de nieuwe Jan een vorstelijk salaris willen geven, maar dat kan niet en mag niet, dus je krijgt er helemaal niks voor.”, meldt de Voedselbank.

Zie jij het wel zitten om de nieuwe Jan te worden? Reageer even op dirkvankampen@voedselbankalphen.nl en Dirk laat je kennis maken met onze Jan. Hij gaat je alle kneepjes van het vak leren.

Wil jij de voedselbank helpen om een nieuwe Jan te vinden? Deel dit bericht dan verder!

Fotograaf: Voedselbank Alphen