Nieuws

« Vorige - Volgende »

Huurwoningen voor starters op de Laan der Continenten

20 maart 2019 - 11:15  •  reacties

Huurwoningen voor starters op de Laan der Continenten

Alphen aan den Rijn - Van der Zwan Vastgoed transformeerde het leegstaande kantoorgebouw in tweekamerwoningen en eenkamerstudio’s. Iedere woning heeft een eigen keuken, badkamer en toilet en een balkon. Het gebouw heeft een ideale ligging; dicht bij het station en het centrum van Alphen aan den Rijn. De woningen zijn ideaal voor starters op de woningmarkt. Het gebouw is voorzien van een lift, fietsenberging en gemeenschappelijke (betaalde) was- en droogmachines op 2 verdiepingen.

Oplossen maatschappelijke problemen
Van der Zwan Vastgoed kocht vorig jaar het leegstaande pand om het te verbouwen tot woningen. “In deze tijd van woningnood vonden we dat we iets moesten doen”, zegt Henk van der Zwan. “Dit kantoorpand stond al lang leeg. Transformeren is duur en niet rendabel. Maar doordat de overheid transformaties van kantoren steunt met een fiscaal voordeel, konden wij hier toch 44 mooie appartementen maken. Zo hebben we een kleine bijdrage geleverd aan het oplossen van twee maatschappelijke problemen, leegstand van kantoren en krapte op de woningmarkt.”

Ben je onder de 23 jaar en op zoek naar een woning?
Schrijf je dan in voor één van de 10 studio’s aan de Laan der Continenten. Een studio bestaat uit 1 woonkeuken, badkamer, toilet en balkon. Ben je ingeschreven als woningzoekende, dan blijft je inschrijftijd voor HureninHollandRijnland behouden. Ben je nog niet ingeschreven, dan is het verstandig om dit wel te doen. Huurprijs per maand: € 404,34 en € 111,00 servicekosten( inclusief gas en elektra). In deze huurprijs is een jongerenkorting opgenomen van € 203,00. Word je 23 jaar dan vervalt de jongerenkorting. Zo kan je in beide gevallen huurtoeslag aanvragen.

Gescheiden ouder en ben je snel op zoek naar een woning?
Aan de Laan der Continenten zijn 5 tweekamerwoningen te huur. Een woning bestaat uit een woonkamer met keuken, een slaapkamer, badkamer, toilet en balkon. Het is een eigen plek om je inschrijfduur verder op te bouwen, want je inschrijftijd als woningzoekende blijft behouden. Huurprijs per maand: € 607,34 en € 111,00 servicekosten (inclusief gas en elektra).

Heb je interesse?
Op 22 maart van 16.00 tot 18.30 uur en 27 maart van 16.00 tot 18.00 uur zijn er kijkdagen. Geïnteresseerden kunnen zich vóór 5 april aanmelden via het e-mail adres: ldc.alphen2404@gmail.com

Fotograaf: Woonforte