Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tankstation Van der Molen wordt onbemand na overval

26 maart 2019 - 09:04  •  reacties

Tankstation Van der Molen wordt onbemand na overval

Alphen aan den Rijn - Tankstation ondernemer Arthur van der Molen, geeft aan dat het al een aantal jaar worstelen is. "Het zit ons niet mee, de vele wegafsluitingen hebben de financiële situatie zeker geen goed gedaan. De overval van 1 februari is de druppel. Het tankstation zal een onbemande locatie gaan worden per 1 April 2019. Al ging het inmiddels redelijk, de brute gewapende overval heeft ons allemaal met onze neus op de feiten gedrukt. Dit kan dus ook bij ons gebeuren."

Alle medewerkers voelden zich altijd veilig op het station, maar op 1 februari jl. veranderde dat abrupt. In de heel hechte en gezellige groep met mensen is de angst toegeslagen en is de lol er vanaf. De veiligheid verbeteren kost heel erg veel geld en dat is nu net het grote probleem, volgens Van der Molen. "Ik kan niet leven met het gevoel, dat ik niet het maximale aan veiligheid kan doen, terwijl we dus blijkbaar wel dit soort risico’s lopen. Als het geld er was, had ik er echt alles aan willen doen."

De enige optie is de shop nu te sluiten en als onbemand tankstation door te gaan. "We hopen van harte dat iedereen ons tankstation zal blijven vinden. Zeker voor ons unieke concept dat we blijven volhouden. Je tankt bij ons XMILE brandstof zonder meerprijs. Vanaf 1 april is iedereen dus gewoon van harte welkom om bij ons te tanken, betalen kan veilig via de betaalpaal. 24 uur per dag, 7 dagen in de week."

 

 

Fotograaf: Joshua Bos