Nieuws

« Vorige - Volgende »

Soos aan den Rijn opent voor jong en oud in de Raadhuisstraat

11 april 2019 - 16:39  •  reacties

Soos aan den Rijn opent voor jong en oud in de Raadhuisstraat

Alphen aan den Rijn - Meer aansluitingSOOS aan den Rijn is een ondernemersinitiatief met een maatschappelijke betekenis. Iedereen is welkom, maar Petra richt zich in het bijzonder op mensen die wat meer aansluiting willen. Het streven is om half juni de eerste huiskamergasten te verwelkomen.

Ont-moeten en veel mogen
Petra: “Je kunt hier gewoon een boek lezen of een spelletje doen, tv kijken of heerlijk plaatsnemen op het terras aan de Rijn. Daarnaast gaan we ook activiteiten organiseren, maar je kunt ook zeker zelf het initiatief nemen om hier een verjaardagspartijtje of een taartenbakavond te houden. Wij staan open voor alle ideeën. Ontmoeten en veel mogen, noemen we dat.”

Het draait om de bezoekers
Petra kiest er bewust voor om niet het zoveelste nieuwe horecabedrijf in Alphen te starten. “Het draait bij ons echt om de bezoekers. Natuurlijk kun je hier gewoon binnenlopen voor een kop koffie, een biertje of een aangeklede borrel, maar dat is puur aanvullend op onze activiteiten. En wil je graag onze ruimte huren, bijvoorbeeld voor een verjaardag of een bedrijfsevenement, dan komen onze horecafaciliteiten natuurlijk goed van pas.”

Bedrijven en verenigingen
Ook verenigingen en bedrijven zijn van harte welkom om een ruimte te huren bij SOOS aan den Rijn, bijvoorbeeld voor een meeting, een teamuitje of om samen naar een belangrijke wedstrijd op TV te kijken. Petra: “Samen is gewoon gezelliger dan in je eentje: dát is de kernboodschap van SOOS aan den Rijn.”

www.soosaandenrijn.nl

Fotograaf: Josh Walet