Nieuws

« Vorige - Volgende »

Lions zijn toch van veel blabla en dikke auto’s? 1 april!

1 april 2019 - 16:21  •  Lions Rijnhart  •  reacties

Lions zijn toch van veel blabla en dikke auto’s? 1 april!

Alphen aan den Rijn - We zetten het graag even recht. Echt geen notoire drinkers en kakkers eerste klas maar actieve mensen die graag het verschil willen maken in de maatschappij met enorm veel inzet en enthousiasme.

Vroeger waren Lions inderdaad rijke mannen: rechters, chirurgen en bestuurders van grote bedrijven. Zij kwamen bijeen en wilden iets terugdoen voor de maatschappij. Gelukkig is dat de laatste decennia sterk veranderd. Er zijn volop mannelijke én vrouwelijke Lions en het oubollige imago schudden we af met jonge leden. iedereen kan Lion worden! Lion word je niet om een groot netwerk te krijgen, om nieuwe business te creëren of om de titel die internationaal deuren opent. Een Lion steekt wél graag de handen uit de mouwen en doet goed voor de samenleving.

Lions vind je overal in de wereld en wereldwijd is het motto “We Serve.” Dat houdt in dat Lions zich inzetten voor goede doelen. Daarnaast ligt de nadruk op vriendschap en het delen van kennis. Het credo ”vrijwillig, maar niet vrijblijvend” geldt nog steeds, maar minder streng: betrokken zijn is vooral belangrijk! Onze Alphense Lions Rhijnhart steunt zoveel mogelijk Alphense doelen. Meer weten? Kijk dan op de site.

Fotograaf: Lions Rijnhart

Verwante nieuwsberichten