Nieuws

« Vorige - Volgende »

Intertoys Alphen aan den Rijn gaat door!

5 april 2019 - 15:33  •  reacties

Intertoys Alphen aan den Rijn gaat door!

Alphen aan den Rijn - Het was best even spannend, toen bekend werd dat Intertoys Nederland failliet was verklaard. Drie weken geleden werd bekend dat de keten een doorstart maakt met een nieuwe eigenaar. Maar stoppen was voor eigenaren Martijn en Marjolijn, hoe dan ook, geen optie. “We kregen zoveel lieve reacties van klanten toen bekend werd wat er allemaal aan de hand was bij Intertoys. We kregen brieven van kinderen, dat ze het jammer zouden vinden als we weg zouden gaan. Ze boden zelfs aan om iedere dag iets te komen kopen van hun zakgeld”, vertelt Marjolijn. Met of zonder Intertoys, de speelgoedwinkel zou blijven bestaan. “Gelukkig kunnen we nu zeker weten verder onder de naam Intertoys”.

Familiebedrijf
“Mijn vader is in 1976 begonnen met de Intertoys winkels in Alphen aan den Rijn. In 2005 hebben wij, mijn vrouw en ik, de winkel in Boskoop overgenomen. Daarna volgde de winkels in de Herenhof en Julianastraat. Met drukke dagen zoals Sinterklaas en Kerst helpen mijn ouders nog steeds, dat vinden ze gezellig”, vertelt Martijn.

Sluiting winkel De Aarhof, nieuwe winkel in Woerden
Wel hebben Martijn en Marjolijn de keuze gemaakt om te stoppen met de winkel bij de Aarhof. Deze is 18 mei voor het laatst geopend. Het personeel van deze winkel verliest hun baan niet. “De bedrijfsleider gaat naar onze nieuwe winkel in Woerden. Sinds 1 april zijn wij eigenaar van die winkel. De weekendhulpen brengen we onder in onze andere winkels in Alphen. Heel fijn voor hun maar ook voor ons want zo hoeven wij geen afscheid te nemen van onze collega’s”, legt Martijn uit.

Ieder weekend heeft Intertoys leuke weekenddeals. Wil je op de hoogte blijven van deze deals? Volg de winkels in Alphen dan via Facebook.

 

Fotograaf: Josh Walet
Tags: intertoys