Nieuws

« Vorige - Volgende »

Feestelijke opening PeuterStart Kikkervisjes

15 april 2019 - 12:09  •  reacties

Feestelijke opening PeuterStart Kikkervisjes

Alphen aan den Rijn - Tijdens de opening waren de kinderen van de Kikkervisjes en de ouders aanwezig. Ook kwamen er nieuwsgierige kinderen uit de buurt naar deze opening. De kinderen van de Kikkervisjes hadden zelf een mooi openingslint geknutseld, dat lint werd met een grote gouden schaar doorgeknipt. Daarna ging iedereen naar binnen en werden de kinderen en de pedagogisch medewerkers verrast met cadeaus. Zij kregen onder andere een gehaakte knuffelkikker en tuingereedschap om te gebruiken in de aangelegde moestuin.

Samenwerking met Scouting Willem Barendsz
Junis gaat samenwerken met Scouting Willem Barendsz. Ze delen het pand van PeuterStart Kikkervisjes. Zo mag de welpenhorde in het weekend bij slecht weer het mooie pand gebruiken. Tijdens de feestelijke opening is het contract hiervoor ondertekend door Ard Kuijper (voorzitter van de scouting) en Marie-Louise van Mourik.

PeuterStart
PeuterStart is een partner van Junis Kinderopvang gericht op peuteropvang. Hier zijn kinderen van 2 tot 4 jaar van harte welkom om met elkaar te spelen. Een dagdeel bij PeuterStart staat in het teken van ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Junis biedt op iedere PeuterStart-locatie een VVE-programma, VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse educatie. Bij voorschoolse educatie krijgen peuters een specifiek aanbod aan activiteiten gericht op (taal)ontwikkeling. Het doel: alle kinderen gelijke kansen geven in het onderwijs.

Fotograaf: Junis Kinderopvang