Nieuws

« Vorige - Volgende »

GREEN en BVR ondertekenen samenwerkingsovereenkomst Het Havenhuys

18 april 2019 - 16:18  •  reacties

GREEN en BVR ondertekenen samenwerkingsovereenkomst Het Havenhuys

Alphen aan den Rijn - De bouw omvat 30 bijzondere appartementen en 4 stijlvolle penthouses aan de uiterste rand van de ontwikkeling Baronie Haven, direct aan de Rijnhavenkade in de nieuwe Rijnhaven.  Bijzonder aan het markante, stijlvolle gebouw zijn de twee luxe entrees op ‘bakboord’ en ‘stuurboord’ met eigen liften. Daarnaast beschikt het gebouw over een eigen stallingsgarage met bergingen en parkeerplaatsen voor haar bewoners. Alle appartementen worden gasloos en energiezuinig gebouwd door middel van warmtepompen en zonnepanelen.

Op zaterdag 13 april vond onder grote belangstelling de start verkoop plaats van Het Havenhuys. Ruim 250 personen lieten zich informeren over de luxe appartementen en penthouses. De inschrijving van kandidaten sluit op vrijdag 26 april waarna de toewijzing plaatsvindt door de ontwikkelaar en makelaars. Kopers kunnen vervolgens direct worden doorverwezen naar de kopersbegeleiding voor de realisatie van hun persoonlijke wensen. Naar verwachting zal medio september aansluitend de start van de bouw plaatsvinden.

Vanuit de haven loopt een corridor langs Het Havenhuys rechtstreeks naar winkelcentrum De Baronie. Zodoende kan straks worden genoten van de ambiance van een prachtige haven en winkels om de hoek.

De ontwikkeling van Baronie Haven wordt in opdracht van GREEN uitgevoerd door Loostad Vastgoedontwikkeling B.V. Voor meer informatie over de woningen in Het Havenhuys zie de website: www.hethavenhuys.nl

Fotograaf: Green Real Estate
GREEN Real Estate.'
GREEN Real Estate

Aan- en verkoop, beheer en ontwikkeling.