Nieuws

« Vorige - Volgende »

Wet 地 Wild maakt jouw droomfeest waar

19 april 2019 - 14:47  •  reacties

Wet 地 Wild maakt jouw droomfeest waar

Alphen aan den Rijn - Van A-Z regelen de dames de organisatie van de feesten bij Wet ’n Wild. Zeven dagen per week wordt het kantoor bemand en staan zij jou te woord. “Wij zijn op veel verschillende plekken tegelijk bezig”, vertelt Charlotte. Alles komt bij ons in één grote verzameling binnen, van de reserveringen voor de waterskibaan, verzoeken voor het restaurant tot de aanvraag van een bruiloft.” Als je aan de dames vraagt wat zij dan vooral het leukste vinden, dan is dit de diversiteit en veelzijdigheid van het werk.

“Geen één partij is hetzelfde, elke gast heeft namelijk zijn eigen persoonlijke wensen en ideeën. Als de partij voorbij is en alles is goed gegaan dan weet ik dat mijn werk er op zit en ik het goed heb gedaan”, vertelt Charlotte. Nicolette is vooral van de uitdagingen. “Ik houd wel van een partij die net even iets anders wil”, lacht zij. Als je dan de lach op het gezicht van de gasten ziet ga ik na afloop met een voldaan gevoel naar huis”.

Perfecte locatie
Er is geen één locatie in Alphen zoals Wet ’n Wild. “De beach vibe, het uitzicht over het water en het feit dat hier alles mogelijk is onderscheid ons van andere eventlocaties”, legt Lindy uit. ‘’Kan niet bestaat niet bij Wet ’n Wild. “We denken graag mee en luisteren graag naar de wensen van de gasten. Ook hebben we een fijn team dat goed samenwerkt en altijd een stapje extra zet om ervoor te zorgen dat de gasten de beste service krijgen.”

Bijzondere herinneringen
Niet alleen de gasten maken bijzondere herinneringen bij Wet ’n Wild, ook de dames hebben feesten die zij nooit meer zullen vergeten. “Zo was er eens een bruidspaar die mij de hele dag door bleef bedanken, zelfs tijdens hun speech”, lacht Nicolette. Ik vond het zo speciaal dat zij tijdens hun dag er zo mee bezig waren, hun droom kwam uit.”
Als het aan Lindy ligt dan vergeet zij nooit meer de bruiloft met het Las Vegas thema. “Dit was wel even iets anders dan anders. Over de top maar zo leuk.
“Ik vind altijd de geloftes tijdens een ceremonie heel bijzonder. Deze zijn altijd weer anders en speciaal om mee te mogen maken”, vertelt Charlotte.

De mogelijkheden
Of je nu een verjaardagsfeest wilt organiseren of een compleet bedrijfsfeest wat de hele dag duurt voor bijvoorbeeld 50, 150 of 300 man, Charlotte, Lindy en Nicolette helpen u graag verder. Een BBQ, vergaderingen, zakelijke activiteiten, bruiloft of even waterskiën, zij regelen het voor je.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van feesten en partijen bij Wet ’n Wild kijk dan op de website wetnwild.nl of bel 0172 - 472 412

 

Fotograaf: Josh Walet
Wet n Wild Social Club.'
Wet n Wild Social Club

Dineren op het terras met uitzicht over de Zegerplas.