Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tijd voor uw bedrijf biedt ondernemers meer plezier & focus in het ondernemerschap

23 april 2019 - 16:18  •  reacties

Tijd voor uw bedrijf biedt ondernemers meer plezier & focus in het ondernemerschap

Alphen aan den Rijn - “Ik heb 28 jaar lang bij ABN AMRO Bank gewerkt o.a. als relatiemanager Bedrijven. Dit was een leuke baan maar ik wilde graag iets anders. Ik maakte de keuze om voor mezelf te beginnen en heb nog geen seconde spijt”, vertelt Riëtte. Het ondernemerschap geeft mij de vrijheid om te pionieren. Mijn drijfveer is dat ik (startende) ondernemers meer plezier en focus gun in het ondernemerschap. Dat kan perfect met het werk wat ik nu doe.”

Timemanagement
Riëtte helpt haar klanten om zelfverzekerder te ondernemen. Hieronder verstaat zij het dagelijks bewust keuzes maken in je tijdsbesteding en je rol zowel binnen als buiten het bedrijf helder neerzetten. Met haar workshop timemanagement helpt zij jou structuur aan te brengen in je agenda. “Dit doet ze aan de hand van een vier stappenplan. We maken eerst helder waar jij je tijd aan besteedt; hoe je kunt werken aan je tijdverspillers en afleiding en hoe je de focus en aandacht houdt op wat je echt belangrijk vindt om te doen”, legt Riëtte uit.

Gratis tijd
Wil jij kennis maken met Riëtte en alvast wat tips krijgen? “Kom dan naar gratis tijd met koffie en thee. Als je dan je agenda mee brengt kan ik alvast wat tips geven hoe je meer structuur aan kunt brengen. En heb je behoefte aan meer? Dan zijn de workshop & coaching een goede aanvulling”.

Meer informatie over de mogelijkheden vind je op tijdvooruwbedrijf.nl

Fotograaf: Josh Walet

Verwante nieuwsberichten