Nieuws

« Vorige - Volgende »

Zomerse gerechten Bij Hen

26 april 2019 - 17:14  •  reacties

Zomerse gerechten Bij Hen

Alphen aan den Rijn - Je geniet vanaf nu, op de lunchkaart, van een heerlijke ‘New York style Pastrami Club’, een gezonde en vegetarische ‘Salade Buffelmozzarella met avocado’ en nog veel meer lekkers. Op de dinerkaart staant o.a.  een heerlijke zomerse ‘Watermeloen en feta’ en ‘Gamba al Ajillo’ tussen de voorgerechten. Bij de ‘Iberico Secreto’ van de dinerkaart smelt op je tong, deze moet je echt geproefd hebben. Een lekkere special op de dessertkaart is de ‘Red Velvet’, een a la minute gebakken red velvetcake, met rood seizoen fruit, mascarpone-crème met witte chocolade en frambozensorbet.

“Ook onze vegetarische gasten kunnen genieten van verassende en bijzondere gerechten”, vertelt chef-kok Jeffrey Klever. Je kunt bij ons zelfs je eigen vegetarische maaltijd samenstellen met onze aparte bijgerechtenkaart. We houden ook graag rekening met gasten die een glutenallergie, lactose-intolerantie of welke andere allergie of dieetwens dan ook hebben.

Bij Hen is gelegen in recreatiegebied Zegersloot, een prachtige en bijzondere locatie. Het restaurant is omgeven door een mooi wandel- en fietsgebied, vlakbij Kinderboerderij Zegersloot en heeft een eigen minigolfbaan. Dagelijks serveren zij lunch en diner, ook kun je er terecht voor een goede kop koffie met lekkere huisgemaakte taarten.

Bekijk de nieuwe menukaart op www.bijhen.nl. Bij Hen is geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur, en alleen op dinsdag gesloten.

Fotograaf: Bij Hen
Tags: bij hen
Bij Hen.'
Bij Hen

Ook ambachtelijk ijs, biologische friet en midgetgolf