Nieuws

« Vorige - Volgende »

Voor goed advies ga je naar Passie voor Slapen

30 april 2019 - 14:23  •  reacties

Voor goed advies ga je naar Passie voor Slapen

Alphen aan den Rijn - “Dit zijn onze grootste en belangrijkste merken, maar we hebben ook producten van kleinere merken in onze ruime showroom staan en we voeren eigen collecties. Ons aanbod van bedden, slaapkamers en accessoires kun je compleet noemen,” vertelt Kees Goddrie, eigenaar en slaapexpert. “Al onze producten worden thuis afgeleverd en door onze eigen mensen gemonteerd. Goed advies geven is onze sterke punt”.

Onze missie: een gezonde nachtrust voor iedereen
De missie van Passie voor Slapen is een gezonde nachtrust voor iedereen. Gemiddeld slaap je 50 uur per week, dus is een goed bed belangrijk. De oplossing voor goed slapen is heel persoonlijk en dus altijd op de individuele klant gericht. Pas na inventarisatie van de ruimte, eventuele klachten en de wensen, komt de vraag aan bod wat iemand mooi vindt. Met een uitgebreid slaapadvies, bijna 25 jaar ervaring en contact met ruim 100 fysiotherapeuten in de regio vind je bij Passie voor Slapen altijd het bed dat optimaal bij jou past!

Nieuw bij Passie voor Slapen: Live Advies
Wil jij weten hoe je het makkelijkst je dekbed in je dekbedovertrek krijgt? Of ben je op zoek naar een nieuw hoofdkussen, dekbedovertrek of bed maar kom je er via de webshop niet uit? Met Live Advies kan je direct meekijken in onze winkel om te zien hoe alles eruit ziet, kunnen wij je helpen met vragen en kun jij zien welke producten wij hebben. Neem nu een kijkje in onze showroom: passievoorslapen.nl/liveadvies

Voordelig slapen
“Onze vernieuwde boxsprings bieden jou een fantastisch ligcomfort, nu nog voordeliger! Om te vieren dat onze boxsprings vernieuwd zijn ontvang je namelijk tot wel €500,- voordeel op een complete boxspring.” Wees er snel bij en geniet van een heerlijke nachtrust, bekijk hier alle acties.

Fotograaf: Passie voor Slapen
Passie voor Slapen.'
Passie voor Slapen

Al ruim 23 jaar actief tussen de bedden.