Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tennissen in Alphen? Probeer het gewoon een maandje!

3 mei 2019 - 14:45  •  reacties

Tennissen in Alphen? Probeer het gewoon een maandje!

Alphen aan den Rijn - Tijdens jouw tennismaand neem je deel aan alle activiteiten van de vereniging en tennis je wanneer jij dat wilt. En met wie jij wilt. Want tennis doe je met je vaste maatje of met andere mensen van de club. En ook onze trainer staat wekelijks klaar om een balletje met jou te slaan. Jij hebt snel door wat het beste bij je past, waardoor je snel in een nieuw sportritme bent. En valt het weer tegen deze zomer, dan speel je gewoon binnen. Dat is inbegrepen.

Bij Tennisvereniging Nieuwe Sloot is het lidmaatschap dit jaar vernieuwd. Van zeven maanden buitentennis naar twaalfmaanden buiten- en binnentennis. Hierdoor is het elk moment van het jaar interessant om in te stappen. Voorzitter Willy Spanjer: “Op onze club kan je vrijspelen wanneer jij dat wilt. En als je aansluit bij één van de vele clubactiviteiten, tennis je ook met de andere leden. Niet zo gek als je bedenkt dat ruim zestig procent van alle leden elkaar ontmoeten tijdens de rommelpot momenten; dat zijn er maar liefst vier per week.”

De eerste spelers maken al gebruik van de proefmaand. Odette en Mariette vertellen na twee weken tennis al enthousiast over hun tennismomenten: “Wij hebben helemaal geen ervaring met tennis en dachten dat de rommelpot niets voor ons zou zijn. Maar niets is minder waar. We voelen ons welkom en kunnen gewoon een balletje meeslaan. Dat hebben we ook wel aan onze trainer te danken, hoor!”, aldus Odette. Tijdens de inlooptraining op donderdagavond geeft de trainer iedereen nuttige tips waar spelers weer verder mee kunnen. Mariette vult aan: “Dit is echt een laagdrempelige manier om je plek te vinden binnen een vereniging. En dat lukt ons al heel goed. Ik hoefde zelfs geen racket te kopen, maar ik ga mij nu toch maar eens oriënteren in het aanbod.”

Voor slechts € 18,50 tennis je een maand lang onbeperkt op de binnen en buitenbanen. Beleef de sport en de sfeer optimaal; alleen samen met je maatje of ook met andere leden. Je hoort er deze maand helemaal bij en kan dus naast het vrijspelen aansluiten bij alle activiteiten van de club, de inlooptraining, de rommelpotmomenten en overige activiteiten. Ga naar 365dagentennis.nl en lees alles over het nieuwe tennisaanbod.

Fotograaf: Nieuwe Sloot
Nieuwe Sloot.'
Nieuwe Sloot

Tennis, squash, racketlon, brasserie.