Nieuws

« Vorige - Volgende »

Grootschalig isolatiecampagne van start, Alphen stelt subsidie beschikbaar

6 mei 2019 - 08:54  •  reacties

Grootschalig isolatiecampagne van start, Alphen stelt subsidie beschikbaar

Alphen aan den Rijn - Tot 40% besparen op uw energierekeningMet alleen het isoleren van uw spouwmuur kunt u al gauw tot wel 20-30% besparen op uw energierekening. Naast het besparen op uw vaste lasten geeft isoleren een hoger wooncomfort, een verbeterd energielabel en zorgt het voor een waardevermeerdering van uw woning. Het isoleren van uw woning is daarom een gezonde investering, die u vaak ook nog eens binnen 3-5 jaar al heeft terugverdiend. In combinatie met de subsidie vanuit de gemeente een zeer verstandige investering dus, met in kennis houdende dat de energiekosten in de toekomst alleen maar zullen stijgen.Lees hier alles over de actie + subsidie 

Subsidie vanuit gemeente Alphen aan den Rijn.
Vanaf 1 mei 2019 stelt de gemeente Alphen aan den Rijn een subsidie beschikbaar voor alle woningeigenaren in de gemeente. Alle woningeigenaren kunnen 20% van de totale kosten terug vragen via de gemeente (max. €3000,-)

LET OP: Wilt u weten hoeveel subsidie u kunt krijgen voor het isoleren van uw woning? Deelname aan de campagne is geheel gratis en vrijblijvend. Na de inschrijving volgt een korte telefonische intake en vervolgens wordt er een adviesgesprek ingepland met de isolatie-adviseur. Die zal op locatie een technische inspectie houden om u te adviseren over de isolatiemogelijkheden. Op basis van deze gegevens ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte.

Bent u eigenaar van een woning gebouwd tussen 1920 -1980? Laat u dan vrijblijvend informeren. Schrijf u gratis en vrijblijvend in via www.isolatieactie.nl.

Wilt u liever direct alles weten over de actie? Bel 0172 – 780 100  of stuur een e-mail naar frank@isolatieactie.nl.