Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gezamenlijk contract rioolbeheer voor drie corporaties in het Groene Hart

8 mei 2019 - 11:59  •  reacties

Gezamenlijk contract rioolbeheer voor drie corporaties in het Groene Hart

Alphen aan den Rijn - Gezamenlijke aanbestedingDit nieuwe contract is een gezamenlijke aanbesteding van drie woningcorporaties. Het doel was een overeenkomst te sluiten met een goede en betrouwbare leverancier voor alle onderhoudswerkzaamheden aan rioleringen. Een leverancier die een toegevoegde waarde heeft voor de huurders maar ook voor de corporaties. We willen tenslotte allemaal in de toekomst verstoppingen voorkomen.

De kracht van de aanbesteding is dat er goede afspraken zijn gemaakt in voorwaarden, dienstverlening en dit tegen een marktconforme prijs. En dat is uiteindelijk in het voordeel van de huurder. Voorheen werden camera-inspecties en kleine reparaties extra in rekening gebracht. Nu hoort dit in het contract en berekent RRS daar geen extra kosten meer voor. Tevens levert RRS advies en informatie aan de corporaties zodat ze volledig ontzorgd worden Het contract is afgesloten voor 3,5 jaar en gaat in per 1 juli 2019.

Lesia Kovtun, manager vastgoed en onderhoud van Woonpartners Midden-Holland: “We zijn enthousiast over deze samenwerking. We hebben goede afspraken gemaakt. We vinden het heel belangrijk dat de dienstverlening naar de huurders er op vooruit gaat.”

Huurders
De huurders kunnen vanaf 1 juli direct bellen met RRS wanneer zij problemen hebben met hun afvoer of riool. Nog makkelijker is de online service bij RRS waar huurders hun eigen afspraak kunnen inplannen. Mozaïek Wonen werkt al jaren naar tevredenheid samen met de RRS. Voor haar huurders blijft de rioolservice dus hetzelfde. Woonforte en Woonpartners Midden Holland informeren hun huurders eind juni.

Fotograaf: Woonforte
Tags: woonforte
Woonforte.'
Woonforte

Een woning waarin u zich thuis voelt.