Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphens centrum krijgt wijnspeciaalzaak

20 mei 2019 - 17:23  •  reacties

Alphens centrum krijgt wijnspeciaalzaak

Alphen aan den Rijn - La Bodega '87 wordt een wijnspeciaalzaak waar je terecht kunt voor advies over talloze wijnen. Of je nu een wijntje zoekt voor bij een diner, borrel of dessert. "We hebben wijnen binnen verschillende prijscategoriën vanaf vijf euro. We doen ons uiterste best om iedereen te voorzien van de perfecte wijn", vertelt Dennis. Ook krijgt La Bodega '87 een kleine bar, voor de mensen die een lekker wijntje willen drinken met een klein hapje erbij, bijvoorbeeld voor een vrijdagmiddagborrel. 

Begin juli opent de wijnspeciaalzaak haar deuren. La Bodega '87 zal worden geopend door Dennis zelf en Johhny Heitinga. "Van 17.00 - 21.00 uur hebben we een lekker wijntje klaar staan voor alle geïnteresseerden", vertelt Dennis. De precieze datum van de opening volgt nog maar het belooft een gezellig feestje te worden. 

La Bodega '87 is de Spaanse benaming voor een opslagplaats, zoals een wijnhuis en '87 is het geboortejaar van Dennis. "Sinds ik jong ben werk ik al in de horeca, zo kwam ik ook al op jonge leeftijd in aanraking met wijn en zo ontstond de intresse. Een goede vriend van mij heeft een wijnhandel, zo begon het balletje te rollen voor het idee van La Bodega '87.

La Bodega '87 opent haar deuren aan de Raadhuisstraat 410 in het Alphens Centrum. 

Fotograaf: Holland West