Nieuws

« Vorige - Volgende »

Albert Heijn en Zeeman vertrekken uit winkelcentrum de Ridderhof

22 mei 2019 - 16:19  •  reacties

Albert Heijn en Zeeman vertrekken uit winkelcentrum de Ridderhof

Alphen aan den Rijn - Zeeman heeft de huur opgezegd laat de verhuurder van het pand, Holland West, weten. Medio november is het pand beschikbaar voor een nieuwe eigenaar, voorlopig blijft Zeeman er nog even in zitten. Omdat Zeeman meerdere filialen heeft in Alphen kiezen zij ervoor om het filiaal in de Ridderhof te sluiten. Voor het personeel met een vast contract heeft Zeeman de mogelijk om bij een ander filiaal van de keten te gaan werken. 

Ook supermarkt Albert Heijn heeft besloten om te vertrekken uit het winkelcentrum. "Albert Heijn denkt altijd na over de toekomst van de winkels. Het klopt dat de Albert Heijn winkel in het winkelcentrum Ridderhof in Alpen aan den Rijn gaat sluiten. We stonden voor de keuze om het huurcontract te verlengen of niet. Omdat er ook een andere AH-winkel dicht in de buurt zit, is ervoor gekozen deze winkel te sluiten. De exacte sluitingsdatum is op dit moment nog niet bekend", meldt een woordvoerder van Albert Heijn.

Het personeel van de winkel blijft in dienst van Albert Heijn. Voor hen wordt een andere geschikte locatie gezocht. Klanten zijn van harte welkom bij de winkels aan de Herenhof en Aarhof.

Huurinfo: Makelaardij Holland West

Fotograaf: Holland West