Nieuws

« Vorige - Volgende »

Creatieve Geesten maakt voor jou een onderscheidend logo

22 mei 2019 - 17:17  •  reacties

Creatieve Geesten maakt voor jou een onderscheidend logo

Alphen aan den Rijn - Bij Creatieve Geesten blijven ze communicatie een prachtig vak vinden. Samen met de klant verzint Creatieve Geesten een andere invalshoek, gebaseerd op wat de klant wil overbrengen. Mooi, opvallend, spraakmakend en origineel. Zolang het maar doeltreffend is.

Het gewenste eindproduct wordt ontwikkeld door een combinatie van een origineel concept, herkenbare huisstijl, tekst, fotografie, webdesign en PR: dit is voor iedere klant uniek. Creatieve Geesten biedt je een snelle service, klantvriendelijkheid en eventuele contacten met externe partners voor een optimaal resultaat.

“Het hele proces moet vooral leuk zijn”, zegt Fabienne van Creatieve Geesten. “Met de meeste klanten gaan we vriendschappelijk om. Klanten blijven bij ons voor een langere periode. We leren ze daardoor goed kennen en weten exact wat ze willen. Daarbij schakelen we snel en proberen snel een voorstel te doen na een bespreking. Zo zit het bij iedereen nog vers in het geheugen. Klanten waarderen onze persoonlijke benadering, flexibiliteit en creatieve voorstellen.’’

Logo nodig?
Ben jij op zoek naar een logo of kan jouw huidige logo wel een update gebruiken? Een leuke uitdaging waar Creatieve Geesten graag samen met jou mee aan de slag gaat! Met een onderscheidend en opvallend logo maak jij het verschil in deze snelle digitale wereld. Een goed logo vertelt wie je bent en is de basis voor verdere communicatie en vormgeving zoals een huisstijl, origineel concept, drukwerk en digitale campagnes.

“Wij maken graag kennis om te kijken of het klikt, want een klik met de klant zorgt voor een dynamisch proces waardoor er goede communicatieve middelen ontstaan”, aldus Fabiënne.

Dus zoek je creatieve aanpakkers die jouw markt kennen, persoonlijk en flexibel zijn en van iedere samenwerking een feestje maken? Maak dan eens kennis met Creatieve Geesten.

Bel Fabiënne via 06 40 10 27 50, ga naar creatieve-geesten.nl of mail naar fabienne@creatieve-geesten.nl.

Fotograaf: Josh Walet
Creatieve Geesten.'
Creatieve Geesten

Tekst, fotografie, webdesign, pr en meer.