Nieuws

« Vorige - Volgende »

TravelCoach Claudia Wolswijk stelt jouw droomvakantie samen

28 mei 2019 - 15:54  •  reacties

TravelCoach Claudia Wolswijk stelt jouw droomvakantie samen

Alphen aan den Rijn - Claudia wil dat het haar klanten aan niets ontbreekt op vakantie. Dat is volgens haar ook de meerwaarde van een reisagent. “Door met mijn klanten in gesprek te gaan over wat zij graag willen tijdens een reis en wat zij graag doen in hun vrije tijd kan ik een reis op maat samenstellen. Ik kan mijn klanten volledig ontzorgen en daarbij is kwaliteit voor mij erg belangrijk”, legt Claudia uit. Om die kwaliteit te bieden brengt de ‘Beste Zelfstandig Reisagent van Zuid Holland 2018 en 2019’ regelmatig zelf een bezoek aan accommodaties, ze wil er zeker van zijn dat de kwaliteit op orde is.

De afgelopen drie jaar heeft Claudia een vaste klantenkring opgebouwd. Er zijn zelfs klanten die al voor de zevende keer een reis bij haar boeken. “Van klanten die al meerdere keren hebben geboekt weet ik precies wat zij wel en niet prettig vinden tijdens hun vakantie. Van de meeste krijg ik dan vrij spel, dat maakt mijn werk zo leuk. Je hoeft bijvoorbeeld helemaal niet ver om een rondreis te maken, Europa heeft immers ook nog heel veel prachtige plekken in petto.”

Claudia’s klanten komen inmiddels niet alleen meer uit Alphen, maar uit het hele land. Ook bedrijven weten Claudia te vinden voor bijvoorbeeld een personeelstrip. En als het bedrijf het wenst, gaat deze reisagent zelfs mee op reis om er voor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

De leukste job van de wereld
Als je Claudia vraagt wat ze het leukste vindt aan haar werk is het antwoord heel duidelijk. “Ik mag ondernemen in de leukste branche van de wereld. Ik breng vraag en aanbod bij elkaar zodat ik de perfecte vakantie kan samenstellen. Het persoonlijke contact wat ik voor, tijdens en na de reis met een klant heb maakt het zo leuk.”

Mensen hebben nog wel eens het gevoel dat boeken via een reisagent duurder is, maar dat is vaak niet zo. Omdat Claudia met verschillende organisaties samenwerkt komt zij regelmatig zelfs nog goedkoper uit!

Wil jij meer informatie over het samenstellen van een reis bij Claudia? Mail dan naar info@travelcoach.nl of kijk op travelcoach.nl

Fotograaf: Josh Walet
TravelCoach.'
TravelCoach

Boek uw vakantie bij een specialist!