Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ruime keuze uit behang bij Donald verf & behang

13 juni 2019 - 15:45  •  reacties

Ruime keuze uit behang bij Donald verf & behang

Alphen aan den Rijn - Donald Verf & Behang heeft meer dan 1500 verschillende benodigde producten voor behangklussen. Voor inspiratie zijn in de winkel verschillende behangboeken beschikbaar en is het gehele assortiment te vinden op de website. Hier vind je de diverse soorten behang die Donald Verf & Behang biedt. Van effen behang, met een print, fotobehang of glasweefsel behang. Ook heeft Donald in zijn winkel renovliesbehang en alle benodigdheden zoals lijm en rollers. Donald Verf & Behang heeft voor iedere wens en klus een passend soort behang.

Bereikbaarheid
Door een centrale ligging is de winkel goed te bereiken vanuit omliggende plaatsen. Donald Verf, Behang & Vloeren is maandag tot vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur geopend en heeft op vrijdagavond koopavond tot 20.00 uur. Ook op zaterdag kun je er terecht van 08.00 uur tot 17.00 uur. Het bedrijf is gevestigd aan de Stobbeweg 22, in Ter Aar. Ga voor meer info naar www.donaldverfenbehang.nl.

Geen tijd om naar de winkel te komen? Bestellen via de website is ook een optie. Als je voor 16.00 je producten besteld, dan heb je dit de volgende dag al in huis!

Fotograaf: Josh Walet