Nieuws

« Vorige - Volgende »

De SieMatic Stylist is uitkomst voor veel keukenkopers

11 oktober 2012 - 17:12  •  reacties

De SieMatic Stylist is uitkomst voor veel keukenkopers

Alphen aan den Rijn -

Speciaal opgeleide interieuradviseurs
Nederland telt een aantal zelfstandig werkende interieuradviseurs, woonstylisten en binnenhuisarchitecten die zich hebben verenigd in de beroepsvereniging CRISP. Een van deze interieuradviseurs, Bianca Gels, van The Home Factory heeft jarenlang als keukenadviseur bij een SieMatic showroom gewerkt in Alphen aan den Rijn . Zij kwam bij Rainier Zweep met het idee om geselecteerde zelfstandig werkende interieuradviseurs op de SieMatic Keukenacademie op te leiden tot SieMatic Stylist, die keukenkopers kan adviseren en begeleiden tijdens het gehele oriëntatie- en aanschaftraject. Zweep: "Keukenadviseurs beperken zich tot advies over de keukenkasten en apparatuur en ontwerpen daarvoor de voor de klant meest praktische keukenvorm en indeling. Bianca bekijkt de keuken vanuit de stijl van het totale interieur, als volledige ruimte, dus inclusief wanden, vloeren, verlichting, stoffering en toegevoegde meubelen, een grote toegevoegde waarde"

Schetsend meedenken met de klant
Juist dat meedenken met de klant, die de keuken ook ziet als een van de ruimtes in huis, blijkt in een behoefte te voorzien. Bianca begint met een kennismakingsgesprek bij de klant thuis. Er wordt gesproken over wensen en mogelijkheden, die zij meteen kan uitschetsen, zodat er letterlijk

een goed beeld ontstaat van de gewenste invulling van de keukenruimte. Als interieur professional heeft Bianca een grote kennis op het gebied van interieurproducten en kan met mood boards, foto's en materiaalstalen het advies structureren en ondersteunen. Dit bepaart de klant zeer veel tijd. Bovendien geeft The Home Factory de zekerheid dat er een stijlvol resultaat ontstaat, in harmonie met de overige inrichting van de woning.

Grote toegevoegde waarde
Desgewenst gaat de SieMatic Stylist; Bianca Gels, mee naar de showroom om keukens te bekijken, en de klant verder te begeleiden. Maar haar advies heeft geen doel om een keuken te verkopen, het geeft een prettige zekerheid dat aan alles wordt gedacht dat de klant zou kunnen vergeten. Dat scheelt niet alleen tijd maar ook zorgen. Rainier Zweep: "De toegevoegde waarde van de SieMatic Stylist is vele malen hoger dan de kosten, waarover uiteraard vooraf duidelijke afspraken worden gemaakt."    

Inmiddels zijn er bijna 55 gecertificeerde SieMatic Stylisten in Nederland opgeleid door Bianca Gels. Die werken allemaal zelfstandig, maar hun professionele werkwijze is wel binnen bepaalde grenzen vastgelegd. Om SieMatic Stylist te blijven, moeten ze aan hoge kwaliteitscriteria voldoen.

Bianca Gels van The Home Factory is voor uw keukenplannen de ideale partner!

Meer informatie kunt u vinden op www.thehomefactory.nl of www.siematic-stylist.nl
Mailen kan ook naar: bianca@thehomefactory.nl

Fotograaf: Josh Walet
The Home Factory.'
The Home Factory

Interieuradvies in Alphen aan den Rijn.