Nieuws

« Vorige - Volgende »

Super Keurmerk voor Ten Brink Foodretail

19 januari 2013 - 11:55  •  reacties

Super Keurmerk voor Ten Brink Foodretail

Alphen aan den Rijn -

Het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) is een label voor zelfstandige supermarktondernemers, die duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen en dat lokaal zichtbaar maken. De zelfstandig supermarkt ondernemers leveren zo een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de Nederlandse supermarktbranche. Het SSK is ontwikkeld door brancheorganisatie Vakcentrum in samenwerking met TNO.

Het is geen eenvoudig keurmerk om te behalen en ondernemer Edwin Ten Brink is dan ook trots op het behaalde resultaat: “Het is een erkenning voor de zaken waarmee we voor de klanten en de lokale gemeenschap het verschil maken. Het is voor onze klanten ook prettig dat het vertrouwen dat ze boodschappen doen in een winkel met zorg voor een duurzame maatschappij terecht en onderbouwd is met dit keurmerk.”

Aanstaande donderdag zal het certifaact door wethouder Tseard Hoekstra van economische zaken overhandigd worden, Hij roemt de onderneming om actieve investeringen in energiebesparing en het excellente personeelsbeleid.

Fotograaf: Josh Walet
Jumbo Ten Brink Food.'
Jumbo Ten Brink Food

Jumbo Ten Brink Food is gelegen in De Herenhof.