Nieuws

« Vorige - Volgende »

Jouw Marlie & Felice-bestelling dezelfde dag in huis!

11 maart 2013 - 11:57  •  Marlie & Felice  •  reacties

Jouw Marlie & Felice-bestelling dezelfde dag in huis!

Alphen aan den Rijn -

Marlie & Felice wil op deze manier nog een stapje verder gaan met de service die zij biedt aan haar klanten. In de snel veranderde wereld waar tijd steeds schaarser wordt, biedt Marlie & Felice haar klanten de mogelijkheid om met gemak thuis of op kantoor te ‘winkelen’ via haar webshop en indien gewenst, gebruik te maken van de mogelijkheid om bestellingen die op maandag tot en met zaterdag voor 16:00 uur zijn gedaan nog dezelfde dag te laten bezorgen.

Natuurlijk verwelkomt Marlie & Felice haar klanten net zo graag in haar winkel en ook dan kan er voor gekozen worden om gebruik te maken van de Marlie & Felice ‘Cadeaubezorger’.

Om de bezorgservice te kunnen verlenen heeft Marlie & Felice er zeer bewust voor gekozen om een Peugot Ion, een 100% elektrische auto, aan te schaffen. Zo worden de bestellingen op milieuvriendelijke manier binnen Alphen aan den Rijn bezorgd! 

Marlie & Felice
Marlie & Felice is de leukste en grootste winkel in Alphen aan den Rijn op het gebied van luxe cadeaus, serviezen, glaswerk en designartikelen. Bijvoorbeeld Jamie Oliver messen, Alessi bestek, Arabia borden en Iittala pannen 

Fotograaf: Josh Walet
Marlie & Felice.'
Marlie & Felice

Dealer van o.a. Alessi, Stelton en Jamie Oliver.